Η σπάνια βραδινή εμφάνιση Καγιά-Κρασσά, ο γιος του Παντελή Βούλγαρη και η σταρ Μόνικα Μπελούτσι
Gossip Cam

Η σπάνια βραδινή εμφάνιση Καγιά-Κρασσά, ο γιος του Παντελή Βούλγαρη και η σταρ Μόνικα Μπελούτσι

Λάμψη από Χόλιγουντ, κόκκινο χαλί, γοητευτικές εμφανίσεις... Η Θεσσαλονίκη για λίγο χθες το βράδυ (8/11) έγινε το... κέντρο του κόσμου με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται εκεί. 

Στο Ολύμπιον είχε προγραμματιστεί να γίνει η προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα ενώ επρόκειτο και να τιμηθεί η Μόνικα Μπελούτσι με το βραβείο Χρυσός Αλέξανδρος για τη συμβολή της στον κινηματογράφο.

Έτσι, οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Αριστοτέλους είχαν πλημμυρίσει από κόσμο, όμως ο μεγάλος... χαμός προκλήθηκε όταν έκανε την εμφάνισή της στο σημείο η διάσημη σταρ.

Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι που είχε συνδυάσει με μαύρα αξεσουάρ και με το γνωστό μακιγιάζ της που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν της, η Μόνικα Μπελούτσι περπάτησε όλο χάρη και με αέρα μιας αυθεντικής σταρ στο κόκκινο χαλί, μοιράζοντας χαμόγελα αλλά και φιλιά τα οποία έστελνε με τις παλάμες της.

Εννοείται πως καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων με την ίδια να είναι συνεχώς χαμογελαστή και να δηλώνει ερωτευμένη με τη χώρα μας.

Σπάνια κοινή εμφάνιση για Καγιά-Κρασσά

Ένα από τα ζευγάρια που πολυφωτογραφήθηκαν στην εκδήλωση ήταν η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς που ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να παρευρεθούν στη λαμπερή βραδιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο εντυπωσίασε με το total black σύνολό της και την πολύ καλή της διάθεση, ενώ ο Ηλίας Κρασσάς δίπλα της ήταν απόλυτα εναρμονισμένος με το επίσημο dress code που απαιτούσε το event.

Οι δυο τους χαμογελούσαν συνεχώς στους φωτογραφικούς φακούς και έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδιά, ενώ λίγο πιο πέρα, ένα άλλο ζευγάρι έκανε επίσης σπάνια κοινή εμφάνιση. Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσαφούλια και την Άννα Μενενάκου που εμφανίστηκαν μαζί στο Ολύμπιον για να παρακολουθήσουν την προβολή.

Η σύνδεση της Καγιά με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη

Απόλυτα δικαιολογημένη φυσικά η παρουσία της Βίκυς Καγιά στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αφού πρωταγωνιστεί στην ταινία του The Boy, «Πολύδροσο», μαζί με τη Σοφία Κόκκαλη. Όπου The Boy είναι ο γιος του Παντελή Βούλγαρη, Αλέξανδρος Βούλγαρης ο οποίος εκτός από σκηνοθέτης είναι ηθοποιός και μουσικός.

Η ταινία του έκανε παγκόσμια πρεμιέρα χθες στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και όπως ήταν φυσικό, οι συντελεστές, μεταξύ των οποίων και η Βίκυ Καγιά, ήταν εκεί για να την παρακολουθήσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved