Κώστας Αρζόγλου: Σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του & την κόρη τους Ορόρα Μαριόν
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Gossip Cam

Κώστας Αρζόγλου: Σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του & την κόρη τους Ορόρα Μαριόν

Ο Κώστας Αρζόγλου είναι πάντα κοντά στα παιδιά του, ειδικά στις σημαντικές στιγμές τους, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό της κόρης του Ορόρα Μαριόν, την οποία έχει αποκτήσει από την πρώην σύζυγό του Εστέλ Μαριόν που είναι επίσης ηθοποιός. Η Εστέλ Μαριόν είναι Βελγικής καταγωγής και η Ορόρα Μαριόν μεγάλωσε στο Βέλγιο, όμως ερχόταν πολύ συχνά στην Ελλάδα και διατηρούσε πάντα μία τρυφερή σχέση με τον πατέρα της. Σύντομα κατάλαβε πως η υποκριτική λόγω των επιτυχιών του πατέρα της αλλά και της μητέρας της ήταν μονόδρομος για εκείνη και πλέον έχει αφοσιωθεί στην τέχνη της.

Όταν σε παλιότερη συνέντευξή της είχε ερωτηθεί για το αν το όνομα του πατέρα της τη βοήθησε να ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες για εκείνη στο θέατρο, η Ορόρα Μαριόν είχε αποκαλύψει: «Δεν ξέρω αν μου έχει κλείσει πόρτες ούτε αν μου έχει ανοίξει, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. Ευτυχώς τον μπαμπά μου τον εκτιμούν πολύ στο χώρο. Στη συγκεκριμένη παράσταση πήρα το ρόλο μετά από κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης μας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί, ο Κωνσταντίνος έλεγε δυο τρία πράγματα για τις προηγούμενες δουλειές του καθενός μας. Όταν ήρθε η σειρά μου, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου». Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω “δεν είμαι μόνο αυτό”, αλλά ντράπηκα».

Πριν από μερικές μέρες, η Ορόρα Μαριόν έκανε πρεμιέρα στην παράσταση «The Doctor» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και φυσικά είχε στο πλευρό της και τους δύο γονείς της. Μάλιστα, πόζαραν σε μία σπάνια φωτογραφία όλοι μαζί. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved