Χάρης Κωστόπουλος: Με μπουζούκια στην τελευταία του κατοικία
Χάρης Κωστόπουλος: Με μπουζούκια στην τελευταία του κατοικία
Gossip Cam

Χάρης Κωστόπουλος: Με μπουζούκια στην τελευταία του κατοικία

Μετά την εξόδιο ακολουθία, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς συνόδευσαν τον Χάρη Κωστόπουλο στην τελευταία του κατοικία, με μπουζούκια και μουσική.

Αυτή ήταν άλλωστε όλη του η ζωή, η μουσική! Με αυτή πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια και με αυτή κατάφερε να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, χωρίς να τους λείπει τίποτα. Οι πιο σπουδαίες στιγμές της ζωής του είχαν να κάνουν με τη μουσική.

Θυμίζουμε ότι σήμερα, Τρίτη 23 Γενάρη, ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο αντίο στον πολύ αγαπημένο τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος, σε ηλικία 60 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του, Χρήστος Κωστόπουλος, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον πατέρα του ενώ αναφέρθηκε και στον νονό του Βασίλη Καρρά που επίσης έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του αδερφικού του φίλου. Ήταν μια πατρική φιγούρα γι΄αυτόν. Γίνανε αδέρφια, ήταν συνοδοιπόροι και ήταν εκείνος που τον έβγαλε μπροστά στον χώρο του τραγουδιού.


Δείτε τα ανατριχιαστικά στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Κωστόπουλος: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στην κηδεία - Οι γιοι τους στο πλευρό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved