Η έξοδος του Good Job Nicky, ο Σπαλιάρας με τη σύντροφό του, Αγγελική και η βόλτα της Λασκαράκη
Gossip Cam

Η έξοδος του Good Job Nicky, ο Σπαλιάρας με τη σύντροφό του, Αγγελική και η βόλτα της Λασκαράκη

Αχώριστοι είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η σύντροφός του, Αγγελική και δεν χάνουν ευκαιρία για βόλτες. Το ίδιο ισχύει και για τη Βάσω Λασκαράκη αλλά και για τον Good Job Nicky που όποτε έχουν ελεύθερο χρόνο φροντίζουν να τον περνούν ευχάριστα.

Η Γλυφάδα και γενικότερα τα νότια προάστια, είναι πόλος έλξης επωνύμων που επιλέγουν να κάνουν εκεί τις βόλτες τους, τα ψώνια τους αλλά και να διασκεδάζουν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, εντόπισε και απαθανάτισε την Βάσω Λασκαράκη που έκανε τη βόλτα της και ήταν φανερά ευδιάθετη, αφού άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα στην άκρη.

8159_GOOD_JOB_NICKY_NIKOLAS_VARTHAKOYRIS_1022024.jpg

Ο Good Job Nicky διασκέδασε στον Βέρτη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας από την άλλη, μαζί με την σύντροφό του Αγγελική, είναι συνέχεια έξω! Λατρεύουν να περνούν χρόνο τόσο μαζί, τόσο οι δυο τους, όσο και με φίλους και είναι πραγματικά πλέον ο ένας το άλλο μισό του άλλου!

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky, που διαπρέπει στον χώρο του και έχει χαράξει τη δική του πορεία, επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και ο φωτογραφικός μας φακός τον «τσάκωσε» την ώρα που τραβούσε βίντεο με το κινητό του και διασκέδαζε με τις επιτυχίες του συναδέλφου του.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved