Αλέξανδρος Λογοθέτης: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο του – Οι αγορές σε βιβλιοπωλείο
Gossip Cam

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο του – Οι αγορές σε βιβλιοπωλείο

Σπάνια φωτογραφικά καρέ για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και τον γιο του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», παρέα με τον γιο του σε μεγάλο βιβλιοπωλείο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

logothetis-(6).jpg

Αλέξανδρος Λογοθέτης

Μπαμπάς και γιος έκαναν τις αγορές τους και πέρασαν μαζί ποιοτικό και γεμάτο ευχάριστες στιγμές χρόνο.

Δες τους μαζί στη gallery

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γονιός. Μέσα σε αυτή την επιθυμία μου βρέθηκε η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Πέρασα δύσκολους μήνες όταν την γνώρισα γιατί είχα ένα τροχαίο και έκατσα 6 μήνες εκτός. Γνωριστήκαμε στα Χανιά από κοινή παρέα και στη συνέχεια γυρίσαμε όλη την Κρήτη… Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε γάμο. Δεν πρόλαβε κάνεις να μας πει κάτι από τους συγγενείς, γιατί η Ευσταθία μέσα σε ενάμισι χρόνο ήταν έγκυος. Ήθελα πολύ να γίνω γονιός και κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να απεκδύεσαι το εγώ σου και να το μοιράζεσαι», έχει πει ο ηθοποιός ενώ η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, έχει δηλώσει για τη σχέση με τον γιο της:

«Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει, αλλά περνάω και περιόδους που είμαι αρκετά αυστηρή. Είμαι άνετη σαν μαμά και μου αρέσει πολύ να τον φροντίζω, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου ότι η αγάπη μας πρέπει να είναι τόση, ώστε να μην μπουκώνει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved