Ευγενία Σαμαρά - Μιχαήλ Ταμπακάκης: Χαλαρό καφεδάκι για τους δύο φίλους σε εμπορικό κέντρο!
Gossip Cam

Ευγενία Σαμαρά - Μιχαήλ Ταμπακάκης: Χαλαρό καφεδάκι για τους δύο φίλους σε εμπορικό κέντρο!

Δύο πολύ καλοί φίλοι έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια η Ευγενία Σαμαρά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί της νέας γενιάς που δείχνοιυν να κάνουν πολύ καλή παρέα. 

Η όμορφη πρωταγωνίστρια του Σασμού και ο ηθοποιός που ανήκει στο καστ της σειράς Το Ναυάγιο, εθεάθησαν προ ημερών σε πρωινή τους έξοδο σε εμπορικό κέντρο στα Βόρεια Προάστια να απολαμβάνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας συζητώντας.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Μου αρέσει που δεν έχω “στιγματιστεί” με έναν ρόλο»

Οι δύο φίλοι είχαν καθίσει σε καφέ του Golden Hall και τα έλεγαν για αρκετή ώρα μιας και κάνουν πολύ καλή παρέα.

Η Ευγενία και ο Μιχαήλ γνωρίζονται από τότε που ήταν και οι δύο σε σχέση, εκείνη με τον Γιάννη Ποιμενίδη και εκείνος με τη Σάντυ Χατζηιωάννου η οποία επίσης κάνει πολύ παρέα με τη Σαμαρά. Ούσες και οι δύο μέλη του καστ του επιτυχημένου Σασμού, άρχισαν να κάνουν παρέα μέχρι που τελικά «έδεσαν» οι χημείες τους. Και κάπως έτσι έγιναν καλοί φίλοι και η Ευγενία με τον Μιχαήλ καθώς μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες επαγγελματικά και καλλιτεχνικά.

Οι δύο φίλοι έδειξαν να απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούσαν μαζί και μάλιστα εκείνος έκανε συχνά πλάκα στην Ευγενία Σαμαρά η οποία εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις στυλιστικές της επιλογές. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved