Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη στην κηδεία - Η ηχηρή απουσία της Άννας Φόνσου
Gossip Cam

Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη στην κηδεία - Η ηχηρή απουσία της Άννας Φόνσου

Φίλοι, συνάδελφοι και αγαπημένα της πρόσωπα είπαν σήμερα 6/3 το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Τέτη Σχοινάκη. Ο αδερφός της, Μιχάλης, ήταν εκεί από νωρίς το πρωί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ανακοινώσει το πού και το πότε θα γινόταν η κηδεία γράφοντας: «Σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 12:00, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της σπουδαίας ηθοποιού, αναμένεται να συγκεντρωθούν στο κοιμητήριο του Βύρωνα για να της πουν το ύστατο χαίρε».

Τέτη Σχοινάκη: Ζύγιζε 29 κιλά - Το βιογραφικό, η τελευταία εμφάνιση και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

20240306134218_6Z3A1530.jpg

Μεταξύ αυτών που είδαμε εκεί ήταν ο Γιώργος Γεωργίου, ο Κώστας Πρέκας, ο Ζαχαρίας Ρόχας και άλλοι.


Η απουσία που συζητήθηκε ήταν αυτή της Άννας Φόνσου. Τις δύο γυναίκες, συνέδεε μια πολύ στενή φιλία και έτρεφαν αγάπη η μία για την άλλη.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την Δευτέρα ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να την δει αλλά δεν πρόλαβε. Η ηθοποιός έχει παράσταση στη Θεσσαλονίκη σήμερα και έτσι δεν κατάφερε να βρεθεί στην κηδεία της.

Η τελευταία επιθυμία της Τέτης Σχοινάκη

Η ηθοποιός της δεκαετίας του ’80 ζήτησε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές της ζωής της και είχε αποκαλύψει με σεβασμό στο πρόσωπό της τον Ιανουάριο τη μάχη της, παρόλο που είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά. Υπήρξε αξιοπρεπής και αγέρωχη μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της.

teti.webp


Τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σωτηρία και απίστευτα εξαντλημένη, επέστρεψε στο σπίτι της.

Επιθυμία της ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της, στην περιοχή Γκράβα, ακολουθώντας τη θεραπεία της και έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα και όλο το εικοσιτετράωρο μία έμπειρη νοσηλεύτρια, η οποία τη φρόντισε έως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Δείτε στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο:

Διαβάστε επίσης:

Τέτη Σχοινάκη: Η σπάνια εξομολόγηση για το γάμο της στα 19 της: «Για αυτό δεν ξαναπαντρεύτηκα…»

Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την Τέτη Σχοινάκη: «Έφυγες και εσύ τόσο νέα...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved