Τέτη Σχοινάκη: Ζύγιζε 29 κιλά - Το βιογραφικό, η τελευταία εμφάνιση και το σοβαρό πρόβλημα υγείας
Showbiz

Τέτη Σχοινάκη: Ζύγιζε 29 κιλά - Το βιογραφικό, η τελευταία εμφάνιση και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Τέτη Σχοινάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Γεννημένη στις 24 Απριλίου, ήταν Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980 αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις έπειτα.

Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες που πέρασαν από τον ελληνικό κινηματογράφο. Παντρεύτηκε όταν ήταν 19 ετών και χώρισε έναν χρόνο αργότερα.

Τέτη Σχοινάκη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, πριν από τρία χρόνια.

«Ήμουν 19 και χώρισα στα 20. Όπως το ακούει κανείς θα νομίζει ότι παντρεύτηκα έναν αγριάνθρωπο. Αλλά ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και καθόλου καταπιεστικός. Αλλά δεν μου πήγαινε αυτό το στυλ ζωής. Θυμάμαι ότι κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας και λέω "τι έκανα τώρα;".

Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την Τέτη Σχοινάκη: «Έφυγες και εσύ τόσο νέα...»

Γι' αυτό και δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί δεν μου έλειψαν οι προτάσεις. Δόξα τον Θεό. Όταν δεν σου πάει το σχήμα του γάμου είναι δύσκολο να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Με ρωτάνε και τώρα 'μήπως μετάνιωσες που δεν έκανες παιδιά;'. Και λέω όχι γιατί δεν χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι. Τουλάχιστον δεν το άκουσα. Ήθελα πάντα τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Θέλω να ζω μόνη μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που μου αρέσει η συμβίωση», είχε πει η Τέτη Σχοινάκη για τον γάμο της.

Άννα Φόνσου: Η παράκληση για την Τέτη Σχοινάκη: «Σας παρακαλώ, προσοχή πώς εκφράζεστε...»

1709545082417-690951615-teti.webp

Οι βιντεοταινίες που είχε παίξει η Τέτη Σχοινάκη

  • Έλα να δοκιμάσουμε
  • Γάτα εσύ γάτος κι εγώ
  • Γυμνά σκάνδαλα
  • Επιστροφή απ' το χθες
  • Η κρουαζιέρα του έρωτα
  • Κυνηγώντας τον έρωτα
  • Ο αναρχικός
  • Ο θερμόπληκτος κολοσσός της Αρμέξ
  • Ο μαφιόζος
  • Ο μυστικός πράκτωρ και οι άνθρωποι του χθες και του σήμερα
  • Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά τα πάμπερς μένουν
  • Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ

Τέτη Σχοινάκη: Η σεξοβόμβα των ’80s ζυγίζει 29 κιλά-Η μάχη για τη ζωή της και η αποκάλυψη της Φόνσου

Υπέρ του #metoo

Η ηθοποιός είχε ταχθεί στο πλευρό των ανθρώπων που είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες και είχαν πέσει θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και με αφορμή τα όσα είχαν ακουστεί για τον καλλιτεχνικό χώρο είχε μοιραστεί τη δική της εμπειρία.

«Μετά τα 14 που άρχισα να μεγαλώνω και να γίνομαι κοπέλα, είχα πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Δηλαδή αυτός που είχε το καθαριστήριο με κλείδωσε μέσα. Τον απείλησα με τον μπαμπά μου που ήταν αξιωματικός και καταγόταν από την Κρήτη. Έτσι τον φόβισα και μου άνοιξε. Παρενοχλήθηκα και από φίλο της οικογένειας. Αυτά τα χειρίστηκα εύκολα. Αυτό που πραγματικά με φόβισε ήταν η απόπειρα βιασμού από συνθέτη, σε ηλικία 16 ετών.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την Τέτη Σχοινάκη: «Έφυγες και εσύ τόσο νέα...»

Βρέθηκα στο σπίτι ενός συνθέτη, με μια φίλη μου που είχε ωραία φωνή και ήθελε να έχει μαζί της έναν δικό της άνθρωπο. Αφού η φίλη μου δοκιμάζει τη φωνή της φεύγει για να πάει να φέρει κάτι στίχους. Μου λέει ο συνθέτης "τώρα να ακούσουμε εσένα". Εγώ του απαντώ "δεν ήρθα για αυτό". Άρχισε να με κυνηγάει μέσα στο σπίτι. Μου φάνηκε σαν να κράτησε δύο ώρες όλο αυτό, ενώ πρέπει να κράτησε δυο με τρία λεπτά. Μου έκλεινε την πόρτα για να μην φύγω. Ήταν ότι μια συρόμενη πόρτα που είχε ένα θολό τζάμι, μέσα από το τζάμι, όπου δεν μπορείς να δεις χαρακτηριστικά, έβλεπα έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος κοιτούσε μέσα από τη χαραμάδα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Τέτη Σχοινάκη: «Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25…»

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Πριν από λίγο καιρό η Άννα Φόνσου, με αφορμή την υπόθεση του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, είχε αποκαλύψει, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό, ότι «Το Σπίτι του Ηθοποιού» φρόντιζε μία γνωστή ηθοποιό η οποία σε λίγο καιρό θα έφευγε από την ζωή χωρίς να την κατονομάσει.

Τέτη Σχοινάκη: Η σπάνια εξομολόγηση για το γάμο της στα 19 της: «Για αυτό δεν ξαναπαντρεύτηκα…»

Συγκεκριμένα η Άννα Φόνσου είχε δηλώσει πως: «Αυτήν τη στιγμή Το Σπίτι του Ηθοποιού συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτήν τη ζωή. Και εγώ κάθε μέρα, χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να της κάνουμε την ζωή της τους τελευταίους μήνες καλύτερη. Είναι και πολύ νέα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Άννα Φόνσου αναφερόταν στην Τέτη Σχοινάκη. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα η ηθοποιός είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένη από βαριά ασθένεια και νοσηλευόταν σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Η επιθυμία όμως της ηθοποιού ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της.

Διαβάστε επίσης:

Η Τέτα Σχοινάκη μιλάει για τον άγνωστο γάμο της

«Δεν ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved