Άννα Φόνσου: Η παράκληση για την Τέτη Σχοινάκη: «Σας παρακαλώ, προσοχή πώς εκφράζεστε...»
Showbiz

Άννα Φόνσου: Η παράκληση για την Τέτη Σχοινάκη: «Σας παρακαλώ, προσοχή πώς εκφράζεστε...»

Παράκληση για την Τέτη Σχοινάκη έκανε η Άννα Φόνσου μέσα από τα social media.

«Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να βάζετε ταμπέλα τύπου sex symbol για την φίλη μου Τέτη Σχοινάκη... υπήρξε πολύ καλή ηθοποιός με ποιότητα και το απέδειξε όταν τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί μόνο με το θέατρο... υπήρξε πολύ σεμνός και αξιοπρεπής άνθρωπος όταν εδώ και δυο χρόνια πάλευε μόνη χωρίς να ενοχλήσει κανέναν... σας παρακαλώ πολύ προσοχή πως εκφράζεστε...
Άννα Φόνσου», έγραψε η καλή της φίλη.

Τέτη Σχοινάκη: Ζύγιζε 29 κιλά - Το βιογραφικό, η τελευταία εμφάνιση και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

https://www.instagram.com/p/C4GQ6ndIFxU/

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω», δήλωσε συντετριμμένη η Άννα Φόνσου στο Πρωινό.

fonsou-12.jpg

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την τελευταία τους επικοινωνία που ήταν χθες και της είπε πως ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα για να τη δει και τελικά δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει.

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Της είπα τη Δευτέρα θα σε δω, επέστρεψα από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβα… Μιλήσαμε χθες Κυριακή. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα ζήσει ένα μήνα και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα. Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο και ήθελα να είναι όλα σεμνά έτσι θα είναι και η κηδεία της»!

Τέτη Σχοινάκη: Η σπάνια εξομολόγηση για το γάμο της στα 19 της: «Για αυτό δεν ξαναπαντρεύτηκα…»

Κατέρρευσε η Άννα Φόνσου - Η Τέτη Σχοινάκη ήταν φίλη μου, ταξίδεψα για να τη δω & δεν πρόλαβα...

Τέτη Σχοινάκη: Έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια η ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved