Γιάννης Πλούταρχος: Σπάνια βραδινή έξοδος για διασκέδαση με τη σύζυγό του, Μαρία
Gossip Cam

Γιάννης Πλούταρχος: Σπάνια βραδινή έξοδος για διασκέδαση με τη σύζυγό του, Μαρία

Είναι μαζί κάτι παραπάνω από 25 χρόνια και συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένοι και ευτυχισμένοι μαζί. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο και τη σύζυγό του, Μαρία

Το ζευγάρι, παρά τις τεράστιες επιτυχίες του τραγουδιστή στον καλλιτεχνικό χώρο, φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του γαλήνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιάννης Πλούταρχος: Ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του

0858_GIANIS_PLOYTARXOS_MARIA_PAPADOPOYLOY_1732024.jpg

Την ίδια επιλογή έκαναν από κοινού και όταν δύο από τα πέντε παιδιά τους αποφάσισαν να ασχοληθούν και εκείνα με το τραγούδι. Ο λόγος βέβαια για τη μεγαλύτερη κόρη τους, την Κατερίνα Κακοσαίου και τον γιο τους Γιώργο Κακοσαίο που ήδη γνωρίζουν επιτυχία στα πρώτα τους βήματα. Το ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο που δεν αποκλείεται να δούμε και εκείνα να αναζητούν την τύχη τους στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Πάντως, ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του Μαρία, δείχνουν να είναι πολύ περήφανοι για όλα τους τα παιδιά, τα οποία μεγάλωσαν με αρχές και αξίες και φυσικά πολλή αγάπη.

Το ζευγάρι σπάνια κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ειδικά όταν πρόκειται για βραδινή έξοδο. Προ ημερών όμως έκαναν την αλλαγή και είπαν να απολαύσουν το νυχτερινό σχήμα με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Σαμπάνη.

Οι δυο τους έδειξαν να περνούν πολύ καλά ενώ όταν η Δέσποινα Βανδή ζήτησε από τον συνάδελφό της να ανέβει στη σκηνή και να πάρει το μικρόφωνο, και να ερμηνεύσει δικές του παλιές αγαπημένες επιτυχίες. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την όμορφη αυτή βραδιά:

0870_GIANIS_PLOYTARXOS_DESPINA_VANDI_1732024.jpg

Η Δέσποινα Βανδή του έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες του.

0938_GIANIS_PLOYTARXOS_DESPINA_VANDI_1732024.jpg

Ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύοντας επιτυχίες του υπό το βλέμμα της Δέσποινας Βανδή

0897_GIANIS_PLOYTARXOS_DESPINA_VANDI_1732024.jpg

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved