Δε θα πιστεύετε τι κάνει κάθε μέρα ο Σταμάτης Φασουλής στο σπίτι του!
Gossip Specials

Δε θα πιστεύετε τι κάνει κάθε μέρα ο Σταμάτης Φασουλής στο σπίτι του!

Ελάχιστα καθυστερημένος και σε πολύ καλή διάθεση έφτασε στο Ψυχικό για την γνωριμία με τους δημοσιογράφους και την κατ’ ιδίαν συνέντευξη τύπου  που διοργάνωσε ο Antenna για το YFSF 3 ο Σταμάτης Φασουλής.

Πηγαίνοντας προς την πολυθρόνα «τράκαρε» λίγο με το ομοίωμα της Whitney Houston.... «Σιγά Jennifer» είπε στην αρχή για να καταλάβει πως έκανε λάθος και να το διορθώσει άμεσα... «Αααα, η συγχωρεμένη είναι...»
Ο πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Γιατί για να λέμε την αλήθεια έχει τη φήμη του αυστηρού. Αυστηρός μπορεί και να είναι αλλά το χιούμορ του είναι ατέλειωτο και η συζήτηση μαζί του πάνω από απολαυστική! Τόσο που ανυπομονούμε να τον δούμε και στα live που ξεκινούν την Κυριακή 3 Απριλίου!

-Πώς σας έπεισαν να πάρετε μέρος στο YFSF;

«Α, δεν χρειάστηκε και πολύ. Είχα ξανά προτάσεις και στο παρελθόν, όχι για αυτήν την εκπομπή για άλλες, αλλά αυτή ήταν η μόνη εκπομπή που παρακολουθούσα γιατί μου αρέσει πολύ όλο αυτό το παιχνίδι της μεταμφίεσης. Έτσι έχω ζήσει κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή, μεταμφιεζόμενος και ήταν και το μόνο που έβλεπα και για να σας πω την αλήθεια, το έγραφα κιόλας για να μην το χάνω. Εϊχα πολύ εμπιστοσύνη και στον Τζώννυ Καλημέρη που μου έκανε την πρόταση, δεν κάνω και κάτι άλλο αυτήν την εποχή και είπα γιατί όχι»

-Με ποιον τρόπο θα κρίνετε τους συμμετέχοντες;

«Με τα δικά μου μάτια. Με τα μάτια του θαυμαστή του είδους. Όποιος πλησιάσει περισσότερο και είναι πιο κοντά στο πρωτότυπο. Δεν βάζεις καλούς ή κακούς βαθμούς. Βάζεις ιεραρχικά ποιος σου άρεσε περισσότερο»

-Θα μπορούσατε, αφού σας αρέσει αυτό το παιχνίδι, να λάβετε μέρος και ως παίκτης;

«Αυτό το κάνω κάθε βράδυ στο θέατρο. Εγώ όμως επειδή διετέλεσα και ψώνιο στην προσωπική μου ζωή, ιδιωτεύομαι τα ψώνια. Δηλαδή σπίτι πολλές φορές μιμούμαι πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια δεν κάνω ακριβώς μιμήσεις, κάνω ασκήσεις μίμησης. Πώς θα έλεγε δηλαδή ο Πάριος ένα τραγούδι της Βανδή ή του Σαββόπουλου, τέτοιες αηδίες κάνω για να περνάει η ώρα... Κάθε μέρα κάνω άλλα. Σαν προσωπική άσκηση. Δύο πράγματα κάνω. Αυτό και ψέλνω... Τη Υπερμάχω και το Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα γιατί πιάνουν όλη την φωνητική έκταση αλλά μη φανταστείς ότι κάθομαι σε μια γωνιά και ψέλνω. Το κάνω σε διάφορες στιγμές, ακόμα κι όταν κάνω μπάνιο. Έτσι ασκείς τη φωνή χωρίς να σκοτίζεσαι ότι τώρα κάνεις κλίμακες . Τη Υπερμάχω μαζί με το bubble bath και αφρίζει... Αφρίζει καλύτερα».

-Πως σας φαίνεται που ο Antenna συνεχίζει να κάνει ελληνικές παραγωγές και πληρώνει κιόλας στην ώρα του;

«Όαση... Μακάρι να συνεχίσει...»

-Υπήρξε στιγμή που είχατε δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή σας; Από την άποψη ότι μπορεί να φέρει υπερέκθεση και παραφιλολογία γύρω από το όνομά σας...

«Ε, ας τη φέρει. Τι θα πάθουμε; Σιγά, εδώ καίγεται ο κόσμος, τι θα πουν για μένα; ».

-Με κάποιους από συμμετέχοντες έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν. Θα παίξει αυτό ρόλο στη βαθμολογία σας;

«Εν αγνοία μου δεν ξέρω, μπορεί. Συνειδητά, ίσα ίσα που θα είμαι και πιο κρατημένος γιατί δεν θέλω να αδικήσω τους άλλους. Σίγουρα αισθάνεσαι πιο οικεία αλλά πολλές φορές αισθάνεσαι και πιο αυστηρά».

-Αφού ήσασταν fan του YFSF υπάρχουν κάποιες εμφανίσεις που ξεχωρίζετε από τα προηγούμενα shows;

«Ναι, ξεχωρίζω. Μια εμφάνιση του Κρατερού Κατσούλη όταν έκανε τον John Berg. Τα’ χασα... με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Δυο τρία πράγματα του Αλευρά και μεγάλη έκπληξη ο Σαββιδάκης συνολικά. Και με τον Δόξα... Ήταν πολύ καλός».

-Αν συμμετείχατε ο ίδιος ποιον θα θέλατε να μιμηθείτε;

«Τον Ζαμπέτα... Στο μαύρο τον σκύλο τον ταμ ταμ ταμ... ωωωαααααα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved