Δεν πάει το μυαλό σας, τι έχει πάρει μαζί της στο στούντιο η Μπεκατώρου από το σπίτι της για το YFSF
Gossip Specials

Δεν πάει το μυαλό σας, τι έχει πάρει μαζί της στο στούντιο η Μπεκατώρου από το σπίτι της για το YFSF

Αγχωμένη, όπως κάθε φορά, είναι η Μαρία Μπεκατώρου για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του show Your Face Sounds Familiar. Κι ας μην το δείχνει και πολύ.

Εξάλλου έχει και τα “γούρια” που θα είναι στο στούντιο για να νιώθει η ίδια πως όλα θα πάνε καλά.
Αυτό το YFSF 3 για την παρουσιάστριά του θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Κι αυτό γιατί λόγω και της εκπομπής Πρωινό Σου Κου, θα πρέπει να βρίσκεται στο στούντιο ακόμα πιο νωρίς το πρωί της Κυριακής και να παραμένει όλη μέρα... Το αντιμετωπίζει με χιούμορ όμως.

-Μαρία, έχει άγχος με την αλλαγή της επιτροπής και με τα ονόματα που θα έχεις πια απεναντί σου;

“Όχι, δεν έχω άγχος γι΄αυτό. Γενικά ως επαγγελματίας πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά γενικά θεωρώ πως είναι μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη οτι έχουν έρθει τόσο σπουδαίοι άνθρωποι.Νιώθω ωραία... Όταν το πρωτοάκουσα νόμιζα ότι δεν μου λέει αλήθεια ο κ. Καλημέρης. Χάρηκα πάρα πολύ”,.

-Είναι πρόσωπα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μια κριτική επιτροπή στην τηλεόραση

“Κάναμε δυο επιτυχμένες σεζόν με τους ανθρώπους που ήταν πριν, που να είναι καλά. Φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και τώρα κάνουμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, χωρίς φυσικά να υποτιμώ το προηγούμενο που ήταν και ωραίο και σημαντικό”.

-Σε τι διαφέρει η νέα επιτροπή από την παλιά;

“Δεν το ξέρω ακόμα. Θα πρέπει να το ζήσω για να σας το πω. Γιατί δεν έχω βρεθεί live μαζί τους, ν’ ακούσω την κριτική τους να δω τη χημεία μας, την αύρα μας. Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι που θα είναι για μένα έτσι κι αλλιώς κάτι διαφορετικό γιατί είχα συνηθίσει τους προηγούμενους τέσσερις, τώρα θα πρέπει να γνωρίζω καλύτερα αυτούς”.

-Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η δική σου εξέλιξη στο τρίτο YFSF;

“Δεν ξέρω ειλικρινά. Δεν το έχω και στο μυαλό μου αυτό το πράγμα. Κάνω αυτό που αισθάνομαι και ούτε είναι ωραίο να μπαίνουμε σε καλούπια, ούτε σε διαδικασία αλλαγής σε πράγματα που ίσως δεν μας ταιριάζουν”.

-Έχεις άγχος για την πρεμιέρα;

“Έχω πάντα άγχος. Είναι το τι λέει η ψυχή σου. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να είναι όλα τέλεια και αγχώνομαι. Μπορεί να σου φαίνεται εύκολο επειδή το έχω κάνει κάποιιες φορές αλλά πίστεψέ με δεν είναι. Ψαρώνεις.... Νιώθω, όπως ένιωθα το ‘13 που πήγα στον Antenna για πρώτη φορά. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πιο προετοιμασμένη, έχω τη σκαλέτα μου ξέρω που θα πατήσω, αυτά τα ξέρω τέλεια. Καλή μαθήτρια. Αλλά και χθες το βράδυ για παράδειγμα ξύπνησα από το άγχος μέσα στη νύχτα”.

-Το αγαπάς αυτό το show...

“Το αγαπάω πάρα πολύ και νιώθω τόσο τυχερή που το κάνω! Ήταν μια εκπομπή που ονειρευόμουν αλλά δεν ήξερα οτι υπήρχε. Όταν το πρωτοείδα στα dvd του εξωτερικού, έπαθα πλάκα! ”.

-Από τι ώρα θα βρίσκεσαι τις Κυριακές στο στούντιο;

“Παλιά πήγαινα γύρω στις 10:00 γιατί έπρεπε να γίνουν και τα γυρίσματα του “ασανσέρ” πριν αρχίσει η προετοιμασία των παικτών. Φέτος και λόγω του Πρωινού θα πηγαίνω από τις 8:00. Θα ξυπνάω δηλαδή από τις 6:30 το πρωί. Και μετά σερί.... Θα πάρω βέβαια κι ένα μαξιλαράκι να ξαπλώνω στον καναπέ. Ένα μαξιλάρι μαλακούλι και άνετο κι ένα κουβερτάκι. Τα είχα ήδη ετοιμάσει σε πακετάκι στο σπίτι για να τα πάρω”.

-Γούρια έχεις;

“Ο Αντώνης και η κολλητή μου η Ιφιγένεια. Θέλω να είναι εκεί στην πρεμιέρα. Σε όλες τις πρεμιέρες είναι και οι δύο εκεί”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved