28η Οκτωβρίου: Γλυκές αναμνήσεις των celebs από την εθνική επέτειο! Σπάνιο φωτογραφικό υλικό!
Gossip Specials

28η Οκτωβρίου: Γλυκές αναμνήσεις των celebs από την εθνική επέτειο! Σπάνιο φωτογραφικό υλικό!

Εθνική επέτειος του ηρωικού ΌΧΙ σήμερα (28/10) και οι επώνυμοι θυμούνται τις πιο όμορφες στιγμές του παρελθόντος που έζησαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι μία μέρα γιορτής του Έθνους και φυσικά όλοι μας έχουμε να θυμηθούμε πολύ όμορφες στιγμές από τα μαθητικά μας χρόνια, τότε που αρπάζαμε από μία σημαία και τρέχαμε ή συμμετείχαμε στις παρελάσεις.

Και είναι και πολλοί εκείνοι οι επώνυμοι που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει παιδικές τους φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη μέρα, φέρνοντας στο μυαλό τους όμορφες αναμνήσεις από εκείνες τις εποχές. Από τα χρόνια της ανεμελιάς της παιδικής τους ηλικίας που πάντα όλοι θυμόμαστε με πολλή αγάπη.

Αξίζει να δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι σταρ της εγχώριας σόουμπιζ:

Δημιουργώντας αναμνήσεις με τα παιδιά τους

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι φωτογραφίες των επωνύμων με τα παιδιά τους ανήμερα της εθνικής επετείου με τις οποίες δημιουργούν για χάρη τους αναμνήσεις.

Πώς μπορεί να ξεχάσει ο Αντώνης Ρέμος την πρώτη φορά που παρακολούθησε με τη μικρή του κόρη, την Ελένη, την πρώτη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη; Η την πρώτη επέτειο που βίωσε με τον γιο του ο Χάρης Χριστόπουλος; Ή τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον γιο της Δήμο η Σία Κοσιώνη παρακολουθώντας μαζί την παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας πριν από δύο χρόνια όταν ήταν μικρότερος;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved