Ο Θοδωρής Σεργιάδης μιλάει στο gossip-tv για τις τελευταίες στιγμές του φίλου του, Σπύρου Φωκά
Ο Θοδωρής Σεργιάδης μιλάει στο gossip-tv για τις τελευταίες ώρες του φίλου του, Σπύρου Φωκά
Gossip Specials

Ο Θοδωρής Σεργιάδης μιλάει στο gossip-tv για τις τελευταίες στιγμές του φίλου του, Σπύρου Φωκά

Συντετριμμένοι είναι τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι του Σπύρου Φωκά ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (10/11) μετά από σοβαρές επιπλοκές στην ήδη πολύ εύθραυστη υγεία του! 

Ο σπουδαίος ηθοποιός ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 86 του χρόνια, τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Μάνδρα Αττικής και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολλές επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv ο στενός του φίλος Θοδωρής Σεργιάδης, ο Σπύρος Φωκάς τις τελευταίες μέρες παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του μετά από πνευμονία και μία εισρόφηση, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε από τους θεράποντες γιατρούς του εγκαίρως και αποτελεσματικά. Όμως, τις τελευταίες ώρες της ζωής του, παρουσίασε και πνευμονικό οίδημα, το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και έτσι η κατάστασή του επιδεινώθηκε ακόμα παραπάνω.

Ο Θοδωρής Σεργιάδης, συντετριμμένος για την απώλεια του καλού του φίλου, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της χήρας του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, η οποία υπήρξε ο φύλακας άγγελός του τα τελευταία χρόνια και ήταν ο άνθρωπος που του στάθηκε όσο κανένας στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ήταν εκείνη που βρισκόταν κοντά του μέχρι και την τελευταία του πνοή και τον φρόντιζε.

1682509706203-149034313-fokas-(1).jpg

Όπως επεσήμανε στο gossip-tv ο Θοδωρής Σεργιάδης η Λίλιαν Φωκά, ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή την κόρη της για τον χαμό του Σπύρου Φωκά και εκείνη βρίσκεται σε αναζήτηση πτήσης για να ταξιδέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει μόνιμα ώστε να βρεθεί στο πλευρό της και φυσικά να αποχαιρετήσει τον ηθοποιό που θεωρούσε πραγματικό της πατέρα, παρ' όλο που δεν ήταν ο βιολογικός. Ο Θοδωρής Σεργιάδης είναι αισιόδοξος ότι η νεαρή κοπέλα θα καταφέρει να βρει εισιτήριο άμεσα ώστε να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved