Top 5: Το σοκ της Ζαμπέτογλου με την Γκαγκάκη, η συγγνώμη της Δρούτσα & η αλήθεια για την Μίντλετον
Gossip Specials

Top 5: Το σοκ της Ζαμπέτογλου με την Γκαγκάκη, η συγγνώμη της Δρούτσα & η αλήθεια για την Μίντλετον

Τοπ 5: Την εβδομάδα που πέρασε, ήταν πολλά τα θέματα της επικαιρότητας που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. 

Και όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα, το gossip-tv σας αποκαλύπτει τα πέντε θέματα που χτύπησαν... κόκκινο, αν κρίνει κανείς από τα «κλικ» σας... Ας τα δούμε ένα προς ένα...

1 Άφωνη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την Γκαγκάκη: «Αν ήταν μονταρισμένη η εκπομπή, θα το κόβαμε»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 22/1. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε το πόσο την εξισορροπεί η δουλειά της και τη βοηθάει να είναι καλά και στην προσωπική της ζωή.

zampetoglou.jpg

«Δυστυχώς δεν μπορεί να με νοιάξει η προσωπική μου ζωή γιατί όταν είμαι καλά στη δουλειά είμαι καλά και στην προσωπική μου ζωή. Δηλαδή, όταν αισθάνομαι ότι έχω δύναμη -όχι με την έννοια της εξουσίας-, αλλά ότι είμαι καλά και παράγω» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη.

2 Δρούτσα: «Ζητάω εκ μέρους του Νταλάρα συγνώμη. Έκανε ντουέτο με τραγουδιστή που διαφήμιζε γκοφρέτες»

Το Πρωινό: Την άποψή της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που συζητήθηκαν είπε on camera και η Εύη Δρούτσα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την εβδομάδα που πέρασε.

droutsa.jpg

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν μεγάλο λάθος από τη μεριά του τραγουδιστή και ζητάει η ίδια συγνώμη στους δημοσιογράφους για τα όσα ειπώθηκαν.

3 Famagusta - Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά στις αντιδράσεις για τη σειρά- «Θα παρακαλούσα όλους να…»

Ο δημιουργός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς «Famagusta» Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τη σειρά που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο Mega, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις και τόνισε "Το «Famagusta» είναι η πατρίδα μου".

famagusta-georgiou-(7).jpg

Όλοι πάντως θεωρούν δεδομένο πως αυτή η σειρά θα προβληθεί από διεθνείς πλατφόρμες και θα «ταξιδέψει» στο εξωτερικό, σε όλο τον κόσμο…

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη…Θεσσαλονίκη» και στο «Βότκα Μολότοφ» μίλησε για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και την Βάσω Λασκαράκη.

geronikolou-eleni1.jpg

«Έχουμε ξεκινήσει τις παραστάσεις για το ‘’Κι από Σμύρνη…Θεσσαλονίκη’’ και τις επόμενες ημέρες πηγαίνω στην υπόλοιπη Ελλάδα με το ‘’Βόμβα Μολότοφ’’. Είναι συναρπαστικό και δύσκολο. Με τον Γιάννη βρισκόμαστε με ραντεβού. Νομίζω πως δεν θα ήθελα για προσωπικούς λόγους να πάω πίσω τόσο όμορφες επαγγελματικές προτάσεις. Στη Θεσσαλονίκη ήταν να πάμε για τρεις εβδομάδας και πήραμε παράταση για άλλες τρεις εβδομάδες. Το ‘’Βότκα Μολότοφ’’ ήταν μία καλοκαιρινή παράσταση και τώρα η περιοδεία πάει πάρα πολύ καλά» είπε μεταξύ άλλων στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή της, Ελένη.

5 Kέιτ Μίντλετον: «Στα μανταλάκια» το ιατρικό ιστορικό της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Το μυστήριο μεγαλώνει, οι πληροφορίες υπαρκτές αλλά λιγοστές, κάνουν τα πράγματα χειρότερα και κορυφώνουν την αγωνία για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, την σύζυγο του πρίγκηπα Ουίλιαμ την λαμπερή Κέιτ Μίντλετον η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στην κλινική του Λονδίνου, μετά από χειρουργείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved