Σε κόντρα με τον γιο της για ένα... όνομα, η Διαμαντοπούλου
G-Politics

Σε κόντρα με τον γιο της για ένα... όνομα, η Διαμαντοπούλου

Έξυπνη κίνηση, με συμβολικό χαρακτήρα η πρωτοβουλία της Άννας Διαμαντοπούλου να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη σε μια νεανική παρέα που κάνει εκπομπή στο MAD TV. Μόνο που μια συνήθειά της, την έφερε "αντιμέτωπη" με τον γιο της.

Η υπουργός παιδείας έκανε πρεμιέρα στα media μιλώντας σε τρεις trendy νέους και ελπίζει όπως εξομολογήθηκε να της φέρουν γούρι. Εκεί η κυρία Διαμαντοπούλου έκανε την αυτοκριτική της ως μητέρα, όπως για παράδειγμα ότι ασυνείδητα η ίδια και ο σύζυγός της προσπαθούν να πείσουν τον γιο τους να γίνει μηχανικός και να στραφεί στα μαθηματικά και την φυσική. Μάλιστα όπως αποκάλυψε κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε πει στον Χαρίδημο : «Γίνε μηχανικός και μετά κάνε ότι θέλεις».
Όμως ο γιος της υπουργού έχει τα δικά του σχέδια, όπως αποκάλυψε η μαμά του. «Γράφει στίχους, έχει τον δικό του κόσμο της μουσικής, του αρέσει η ραπ και κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα». Ο ίδιος της ο γιος την διδάξει ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σοβαρός επαγγελματικός προσανατολισμός στα σχολεία και να μην υποχρεώνονται να κάνουν πράγματα που δεν τους ταιριάζουν.
Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων από την κυρία Διαμαντοπούλου on air. Τι έγινε όταν επέστρεψε σπίτι; Όπως μάθαμε η υπουργός τα άκουσε από τον γιο της, τον δεκαεξάχρονο Χάρη γιατί στην εκπομπή επέμενε να τον λέει Χαρίδημο « Μα τι κόλλημα έφαγες ρε μαμά και με έλεγες Χαρίδημο. Όλοι οι φίλοι μου Χάρη με φωνάζουν», μαθαίνουμε ότι λίγο πολύ της είπε αλλά ευτυχώς εκεί σταμάτησε η κριτική από τον γιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved