Η Κριστίν Λαγκάρντ στα Τριζόνια της Φωκίδας;
G-Politics

Η Κριστίν Λαγκάρντ στα Τριζόνια της Φωκίδας;

Πρόκειται για την Κριστίν Λαγκάρντ ή κάποια που της μοιάζει;

Όσοι την είδαν υποστήριζαν πως πρόκειται για την «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ, αλλά η απουσία προσωπικής φρουράς ήταν κάτι που τους παραξένεψε.

Σύμφωνα με την Freddo, η Λαγκάρντ έφτασε στο γραφικό νησάκι προχθές το βράδυ με σκάφος. Μαζί της ήταν ένα ζευγάρι Ιταλών φίλων της και ο σύντροφος της, με τον οποίο σύντομα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο καιρό αποκαλώντας τον «σύζυγο». Κομψή, με υπέροχη σιλουέτα, εμφανίστηκε φορώντας μια αέρινη μοβ πουκαμίσα και μικρά μαργαριταρένια σκουλαρίκια, ενώ φαινόταν ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη. Το νησάκι άλλωστε είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι, καθώς οι μοναδικοί ήχοι που ακούει κανείς είναι αυτοί των σκαφών που φθάνουν συνεχώς, των τζιτζικιών και των κυμάτων.
«Παρήγγειλαν αστακό και φρέσκα ψάρια, τα οποία συνόδευσαν με κρασί», δήλωσε η κυρία Νατάσα, η οποία τους εξυπηρέτησε: «Με το που την είδα, τη γνώρισα, αλλά ντράπηκα να ρωτήσω αν είναι αυτή. Ο μόνος λόγος που δεν σου λέω με βεβαιότητα ότι ήταν η Λαγκάρντ ήταν επειδή δεν είχε μαζί της σωματοφύλακες. Μόλις τους πήρα την παραγγελία κάποιοι πελάτες Γερμανοί και Ισπανοί που έτρωγαν δίπλα μου είπαν πως ήταν αυτή με τον νέο της σύντροφο. Πάντως η παρέα της έρχεται κάθε χρόνο σο νησί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved