Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με τους ανθρώπους που κυβερνούν
G-Politics

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με τους ανθρώπους που κυβερνούν

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις και εκφράζει την άποψή της για τις εξελίξεις στη χώρα μας. 

Σας έχει αγγίξει η κρίση και σε ποιο βαθμό;

«Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να ζήσω με τα λίγα και με τα πολλά. Κυρίως με τα λίγα. Ο κόσμος μάς τιμά, οι μισθοί μπορούν και πληρώνονται κι ελπίζω να κρατήσει αυτό, γιατί είναι ένα ολόκληρο επιτελείο που δουλεύει για κάθε παραγωγή. Αυτό που μας λείπει ως λαός, πιστεύω, είναι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να βάλουμε μπροστά τη χώρα και όχι την καρέκλα μας και να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν την Ιστορία μας, γι' αυτό προσπαθώ να κάνω τέτοιες παραστάσεις, μπας και μπορέσω να τους δώσω κάτι. Ήμασταν εκείνοι που δημιουργήσαμε τον πολιτισμό και τώρα φτάσαμε να είμαστε οι τελευταίοι στον τομέα αυτόν».

Είστε πολιτικοποιημένη; Θα λέγατε «ναι» στην πρόταση κάποιου κόμματος;

«Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου κάτι τέτοιο, αν και μου έχουν γίνει προτάσεις. Είχα εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, πρώτη, και παραιτήθηκα ύστερα από λίγο καιρό».

Αν φτιάχνατε μαριονέτες τους πολιτικούς αρχηγούς, πώς θα τους κάνατε;

«Θέλει πολλή σκέψη αυτό, αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη με τους ανθρώπους που κυβερνούν».

Πώς σχολιάζετε την τοποθέτηση της Λυδίας Κονιόρδου στη θέση της υπουργού Πολιτισμού;

«Κάποτε εγώ ήμουν στον Χορό κι εκείνη τραγωδός. Η πρώτη της δουλειά ήταν εξαιρετική, μεγάλο ταλέντο, και όπως γίνεται πάντα στο θέατρο υπήρχε μεγάλη ζήλια, γιατί δώσανε σε μια νέα γυναίκα έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Εγώ με χαρά πήγα και τη συγχάρηκα. Θεωρώ ότι είναι ένα κεφάλαιο για το θέατρο. Σε όλα τα μέρη του κόσμου άνθρωποι του πολιτισμού παίρνουν τις θέσεις αυτές. Εύχομαι να έχει τις διοικητικές ικανότητες και να πετύχει, γιατί αυτός ο χώρος έχει κακοπάθει».

Τι θα της προτείνατε, αν ήσασταν σύμβουλός της;

«Θα έπρεπε να σκεφτώ πολύ προτού της προτείνω κάτι, έτσι όπως πρέπει να κάνουν κανονικά οι σύμβουλοι του εκάστοτε υπουργού, γιατί από τις συμβουλές τους κρίνονται πολλά πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved