Το “παιχνίδι” του Ψηλού και του κοντού
G-Politics

Το “παιχνίδι” του Ψηλού και του κοντού

Από την ημέρα που ο Καραμανλής τους “πέταξε έξω” από το υπουργικό συμβούλιο οι κ.κ Αλογοσκούφης και Βουλγαράκης έχουν αλλάξει συνήθειες….Έχουν εγκαταλείψει το Κολωνάκι και την Βαλαωρίτου και έχουν...πιάσει μαρίνα.Συχνά πυκνά λοιπόν συναντιόνται σε γνωστό καφέ εστιατόριο του Φαλήρου και σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον.

Τις περισσότερες φορές πίνουν καφέ, κάποιες άλλες φορές γευματίζουν, με...“κυρίως πιάτο” όπως λένε οι πληροφορίες μας τον Κώστα Καραμανλή. Διακαής πόθος και των δύο είναι να τον ρίξουν από την πρωθυπουργική καρέκλα. Οι μέχρι πρότινος κολλητοί και στενοί συνεργάτες του Καραμανλή έχουν ήδη πατήσει το πόδι τους σε άλλη βάρκα. Θεωρούν ότι ο πολιτικός χρόνος του πρωθυπουργού έχει λήξει προ πολλού και προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλου είδους συμμαχίες.
Στο ίδιο σημείο συμφώνησαν προ εβδομάδας να ωθήσουν τους πιτσιρικάδες της ΟΝΝΕΔ που ελέγχουν να θέσουν θέμα προέδρου της νεολαίας του κόμματος μετά την εκλογή του Γ. Παπανικολάου στην Ευρωβουλή. Μάλιστα τους έβαλαν να δηλώσουν στις εφημερίδες ότι ο ίδιος ο Παπανικολάου με μπράβους πήρε την κάλπη από το ξενοδοχείο Τιτάνια προκειμένου να μην διεξαχθεί η ψηφοφορία για τα οργανωτικά της ΟΝΝΕΔ. Την ίδια ώρα ο νυν Ευρωβουλευτής δήλωνε ότι βρισκόταν στο Στρασβούργο και φωτογράφιζε ως υποκινητές τους δύο πρώην υπουργούς. Θα σας ενημερώνουμε συχνά για το νέο δίδυμο της πολιτικής μας ζωής, διότι δεν αποκλείεται να πάνε μαζί διακοπές…κάπου φτωχικά όπως μας έχουν άλλωστε συνηθίσει….

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved