Πλήθος επωνύμων στην εκδήλωση της Πρεσβείας του Κατάρ στην Ελλάδα (Photos)
Inside Stories

Πλήθος επωνύμων στην εκδήλωση της Πρεσβείας του Κατάρ στην Ελλάδα (Photos)

Λαμπερή εκδήλωση της Πρεσβείας του Κατάρ στην Ελλάδα, στα πλαίσια της προώθησης της διεθνούς διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022

Με μεγάλες τιμές έφτασε στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά το ιστιοπλοϊκό “Fath El Kheir 4” από το Κατάρ.

Πίδακες νερού από δύο σκάφη το προϋπάντησαν κατά την είσοδό του στο λιμάνι, ενώ ο υπουργός Τουρισμού προσέφερε από ένα δάφνινο στεφάνι σε καθένα από τα δεκαέξι μέλη του πληρώματος.

Το παραδοσιακό ξύλινο Καταριανό σκαρί, μήκους σαράντα μέτρων, υλοποιεί μέσω του Πολιτιστικού Οργανισμού του Kατάρ -"Κatara"- ένα διετές ταξίδι προώθησης της διεθνούς διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022, σε χώρες του Αραβικού κόλπου, του Ινδικού Ωκεανού και της Μεσογείου.

Το ταξίδι του Fath El Kheir 4 ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα από την Κωνσταντινούπολη, «έπιασε» Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη, θα αγκυροβολήσει για τέσσερις ημέρες στη Ζέα, παραμένοντας ανοιχτό για το κοινό, και μετά θα αναχωρήσει προς Κέρκυρα.

Ο γύρος του ιστιοπλοϊκού θα συνεχιστεί σε Αλβανία, Κροατία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Μαρόκο, Αλγερία και θα ολοκληρωθεί στην Τυνησία το 2021.

Στο χώρο της Μαρίνας Ζέας φιλοξενείται έκθεση με μινιατούρες από τα στάδια στο Κατάρ, που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, καθώς και από παραδοσιακά Καταριανά ιστιοπλοϊκά.

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved