Κορονοϊός: Τα νέα μέτρα για «φρένο» σε ανεμβολίαστους και διασπορά - Τι αλλάζει από Σεπτέμβρη
Society

Κορονοϊός: Τα νέα μέτρα για «φρένο» σε ανεμβολίαστους και διασπορά - Τι αλλάζει από Σεπτέμβρη

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Η «πειθώ» για τους ανεμβολίαστους δεν θα είναι και ο μοναδικός παράγοντας που θα καθορίζει τα νέα μέτρα καθώς η νούμερο ένα προτεραιότητα είναι να μπει φρένο στην διασπορά.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση, ενόψει όπως όλα δείχνουν ενός «θερμού» φθινοπώρου, αναφορικά με το μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού. Στόχος της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα είναι να «πειστούν» όσοι δεν έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, με το ποσοστό αυτό να είναι ακόμα υψηλό καθώς η εμβολιαστική κάλυψη έκανε «κοιλιά» μέσα στο καλοκαίρι.

Τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα, θα αφορούν το μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνικής αλλά και οικονομικής ζωής για τους ανεμβολίαστους. Πάντως, η «πειθώ» για τους ανεμβολίαστους δεν θα είναι και ο μοναδικός παράγοντας που θα καθορίζει τα νέα μέτρα καθώς η νούμερο ένα προτεραιότητα είναι να μπει φρένο στην διασπορά ώστε μέσα στον χειμώνα να μην δοκιμαστεί το σύστημα Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved