Η Μαρί Κυριακού βραβεύτηκε από την UNICEF
Inside Stories

Η Μαρί Κυριακού βραβεύτηκε από την UNICEF

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF, απένειμε βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες που προωθούν τα δικαιώματα των παιδιών, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό η UNICEF, βράβευσε την συγγραφέα και παρουσιάστρια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Μαρί Κυριακού για το
εξαιρετικό, όπως είπαν, έργο που επιτελεί για την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και την προώθηση των δικαιωμάτων τους.

Η Μαρί Κυριακού εξήρε το έργο της UNICEF και τα ιδανικά που πρεσβεύει: «Η UNICEF, φροντίζει όλα τα παιδιά του κόσμου και αυτό είναι ένα κοινό μας σημείο. Εμείς χρησιμοποιούμε καθημερινά την δύναμη της τηλεόρασης για καλό σκοπό. Ενημερώνουμε και ευαισθητοποιούμε τους τηλεθεατές. Και καθώς η ενημέρωση και η γνώση είναι σπουδαία εργαλεία για να πετύχεις, έχουμε ενεργοποιήσει εκατοντάδες ανθρώπους να συμμετέχουν».

Στην εκδήλωση τιμήθηκε με το βραβείο «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», και το Λιμενικό Σώμα για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί στη διάσωση και προστασία των παιδιών- προσφύγων και μεταναστών.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στην Στοά του Βιβλίου, βραβεύτηκαν έργα παιδιών από όλη την Ελλάδα, που ζωγράφισαν και έγραψαν για τα δικαιώματα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved