Vampire Lift: Η must θεραπεία για ..αιώνια νεότητα!
Inside Stories

Vampire Lift: Η must θεραπεία για ..αιώνια νεότητα!

Βαθιά ενυδάτωση και επαναφορά του ομοιόμορφου τόνου και της λάμψης της επιδερμίδας εξασφαλίζει η μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP

Το vampire lift μονοπώλησε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον όλων μας χάρη στην εκρηκτική Kim Kardashian! Έκτοτε μεγάλοι αστέρες όπως η Gisele Bündchen και Βar Rafaeli εμπιστεύτηκαν την κορυφαία αυτή θεραπεία αντιγήρανσης και αναζωογόνησης που υπόσχεται να εξαλείψει με απόλυτα φυσικό τρόπο τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και να αποκαταστήσει την χαμένη λάμψη στο δέρμα. Τι είναι όμως το vampire lift ή αλλιώς η αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP;

Η επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. «Η διαδικασία απαιτεί μια μικρή αιμοληψία από τον ασθενή ώστε να συλλεχθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων του πλάσματος και η ακόλουθη αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων τους. Οι αυξητικοί παράγοντες που αποτελούν πρωτεΐνες οι οποίες αποκαθιστούν βλάβες στο δέρμα και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ενέσιμα ή και μη, με τη βοήθεια μια ειδικής, microneedling συσκευής.» τονίζει η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και με διάρκεια που ξεπερνά τον ένα χρόνο. Καθώς οι αναπλαστικοί παράγοντες προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή, δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Είναι επομένως μια απόλυτα φυσική θεραπεία αντιγήρανσης, βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης, εφαρμόζεται παγκοσμίως, έχει αποδεδειγμένα οφέλη και απτά αποτελέσματα που διαρκούν.

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται ο συνδυασμός της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP με την θεραπεία ανάπλασης και αναδόμησης CO2 Fractional Laser. Στη συνδυαστική θεραπεία Total PlasmaLift (CO2Fractional Laser & PRP), αρχικά οι ακτίνες του laser σαρώνουν την επιδερμίδα και δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες. Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα του χορίου που ευθύνονται για την έκκριση των ινών ελαστίνης και κολλαγόνου. Αποτέλεσμα είναι η εκ βαθέων αναδόμηση του δέρματος. Στη συνέχεια, η μεσοθεραπεία PRP ενισχύει σημαντικά το αποτέλεσμα της θεραπείας CO2 Fractional Laser, οδηγώντας σε ένα σφριγηλό, αναζωογονημένο και ορατά νεανικό και λαμπερό δέρμα.

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved