Πολύ γέλιο: Ο τρελός χορός ενός μπόμπιρα που θα σας φτιάξει τη μέρα!
Inside Stories

Πολύ γέλιο: Ο τρελός χορός ενός μπόμπιρα που θα σας φτιάξει τη μέρα!

Δεν είναι τυχαίο που λένε πως τα παιδιά είναι ευλογία! Ειδικά όταν πρόκειται για πιτσιρίκια σαν και τον μπόμπιρα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο... 

Όπως θα δείτε λοιπόν και στο παρακάτω βίντεο αυτός ο γλυκύτατος μπόμπιρας χορεύει σαν να ήταν επαγγελματίας, έχοντας για κοινό του πολύ κόσμο γύρω του. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο που φυσικά έχει γίνει viral είναι ένα παιδί όπως όλα τα άλλα μόνο που χορεύει σαν να ήταν επαγγελματίας χορευτής και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.

Το όλο περιστατικό συνέβη στους αγώνες σκαφών Shakin' Da Lake στην Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο Ιούνιο. Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό θεσμό στους κατοίκους της ήσυχης πόλης Eutawville η οποία διαθέτει μία υπέροχη λίμνη όπου και διεξάγονται οι αγώνες.

Στη δυνατή μουσική που ακουγόταν λοιπόν λίγο πριν την εκκίνηση, ο πιτσιρικάς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, οι οποίοι μετά το τέλος του χορού του ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα αποθεώνοντάς τον. Δείτε παρακάτω τον απίθανο μπόμπιρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved