Κυματιστά μαλλιά: Πέντε διαφορετικά στυλ και πώς θα τα αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα
Inside Stories

Κυματιστά μαλλιά: Πέντε διαφορετικά στυλ και πώς θα τα αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα

Σε όλες μας αρέσουν τα όμορφα κυματιστά μαλλιά, και μερικές από εμάς τα θέλουμε συνέχεια.

Είναι ένα μοντέρνο, χαλαρό, αβίαστο στυλ που μπορούν να επιτύχουν εύκολα όλες οι γυναίκες ακόμη και αυτές που έχουν τελείως ίσια ή σγουρά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο styling για να δημιουργήσετε τα ανέμελα φυσικά κύματα ή τα εντυπωσιακά κύματα του Χόλυγουντ.

To νέο SteamPod 4 για ίσιωμα μαλλιών, μπούκλες και κύματα, είναι το πρώτο επαγγελματικό styler με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού από τη L'Oréal Professionnel. Είναι τρεις φορές πιο γρήγορο, δίνει looks με μεγαλύτερη διάρκεια, πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες και περισσότερη πειθαρχία ενώ κάνει τα μαλλιά σας δύο φορές πιο απαλά με 95% λιγότερη φθορά.

Δείτε λοιπόν τις προτάσεις για εύκολα κυματιστά μαλλιά:

Φυσικά κύματα

Πριν τις μπούκλες, λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν, περιποιηθείτε και στεγνώστε τα με πιστολάκι. Για να πετύχετε κυματισμούς με τα δάχτυλα, πρέπει να κάνετε μπούκλες στα μαλλιά σας προς την ίδια κατεύθυνση. Τυλίξτε κάθετα τμήματα μαλλιών 2,5 εκατοστών γύρω από τη ράβδο του SteamPod 4. Μόλις κατσαρώσουν όλα τα μαλλιά σας, βουρτσίστε τα με μία χτένα με φαρδιά δόντια και πασπαλίστε τα μ’ ένα σπρέι λάμψης.

Σπιράλ κύματα

Για το στυλ αυτό, χρησιμοποιήστε το SteamPod 4 και τυλίξτε τα μεσαία τμήματα ένα προς ένα γύρω από τη ράβδο. Τραβήξτε το εργαλείο styling προς τα πάνω και προς τα έξω για να απελευθερώσετε μια σπειροειδή μπούκλα. Στη συνέχεια, χτενίστε με τα δάχτυλά σας όπου θέλετε, για να το κάνετε πιο χαλαρό.

Εντυπωσιακά κύματα Hollywood

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα μους. Στεγνώστε εντελώς τα μαλλιά σας με πιστολάκι. Τυλίξτε τμήματα μαλλιών 5 εκατοστών γύρω από το εργαλείο styling SteamPod 4 για να δημιουργήσετε ογκώδη κύματα. Αν προτιμάτε το κλασσικό χολιγουντιανό στυλ, κουλουριάστε τα μαλλιά σας. Αφαιρέστε τη ράβδο χωρίς να ξετυλίξετε την μπούκλα. Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να στερεώσετε την μπούκλα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Μετά από είκοσι λεπτά, αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια και περάστε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας.

Μεσαία κύματα

Διατηρήστε τη ζωή σας πιο απλή, δημιουργώντας κύματα στα κοντά μαλλιά σας με το SteamPod 4. Μπορείτε να αποκτήσετε κυματιστά μαλλιά καρέ απλά τυλίγοντας τμήματα μαλλιών γύρω από τα σιδερένια πάνελ και καμπυλώνοντας όπως θα κάνατε συνήθως. Όσο μικρότερο είναι το επίπεδο σίδερο, τόσο πιο σφιχτή είναι η μπούκλα.

Τέλεια ατελή κύματα

Χρησιμοποιήστε την ισιωτική μαλλιών με ατμό SteamPod 4 για να τυλίξετε κάθετα τα μπροστινά μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο, προς το μέρος τους. Τυλίξτε τα παρακάτω μαλλιά, μακριά από το πρόσωπο και συνεχίστε να κάνετε εναλλασσόμενες μπούκλες, κρατώντας εργαλείο styling κάθετα και έχοντας στο μυαλό σας ότι δεν χρειάζεται να είναι τέλειο. Γυρίστε τις μπούκλες προς τα πάνω υπό γωνία.

Κύματα από πλεξούδες

Μπορείτε να κάνετε κυματιστά μαλλιά απλά πλέκοντάς τα και στη συνέχεια σιδερώνοντας τις πλεξούδες με το SteamPod 4. Αυτό λειτουργεί σ’ όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά δημιουργείται καλύτερα αν προσθέσετε κάποιο προϊόν πριν ξεκινήσετε το πλέξιμο.

Picture2.jpg

Επιλέξτε το ιδανικό εργαλείο styling SteamPod 4 με έλεγχο της θερμοκρασίας για να δημιουργήσετε όποιο look επιθυμείτε σε όποιο τύπο μαλλιών και αν ανήκετε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved