Χρήστος Μάστορας & ΜΕΛΙSSES: Σαρωτική επιτυχία - ρεκόρ 15.000 εισιτηρίων στο θέατρο Πέτρας
Exodos

Χρήστος Μάστορας & ΜΕΛΙSSES: Σαρωτική επιτυχία - ρεκόρ 15.000 εισιτηρίων στο θέατρο Πέτρας

Με μία μεγαλειώδη συναυλία στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, όπου σημειώθηκε ρεκόρ 15.000 εισιτηρίων, οι ΜΕΛISSES ξεκίνησαν τη φετινή τους περιοδεία, χαρίζοντας, για ακόμα μία φορά, ένα ανεπανάληπτο live show, με το κοινό να τραγουδά καθ’ όλη την τρίωρη συναυλία τους και να τους αποθεώνει.

Το no1 συγκρότημα της χώρας «έντυσε» την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, την ημερολογιακά πρώτη μέρα του καλοκαιριού και, ταυτόχρονα, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, με τις μεγάλες επιτυχίες του, μοναδικές διασκευές και την αστείρευτη θετική ενέργειά του.

Το «εκρηκτικό» πρόγραμμα ξεκίνησε με το πιο πρόσφατο hit τους, το «30 – 40», που βρίσκεται στο no1 του ραδιοφωνικού airplay, «εκτοξεύτηκε» στα top trends του YouTube και μετρά σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views σε 1 μήνα, αλλά και τις διαχρονικές τους επιτυχίες, όπως «Crayon», «Ένα» , «Το Κύμα», «Έλεγες», «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», «Δεν Έχω Ιδέα», «Είμαι Αλλού», «Κρυφτό», «Ένα Λεπτό» και «Viktoria», καθώς και μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια τους.

image002-(1).jpg

Τον δικό της «τόνο» έδωσε η μοναδική Αναστασία, που θα είναι special guest star σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία, με τα επιτυχημένα τραγούδια της, όπως τα «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς». Μοναδική στιγμή η μουσική συνεύρεση μαζί με τον Χρήστο Μάστορα στο «Έλεγες» και στο «Δεν Μπορούμε Να ‘Μαστε Μαζί».

image003.jpg

Ξεχωριστό στιγμιότυπο αποτέλεσε η σύμπραξη του Χρήστου Μάστορα με τον hot newcomer ZAF. Μαζί παρουσίασαν το τραγούδι του ZAF «Πες» σε μία version που αποκάλυψαν στα πρόσφατα MAD Video Music Awards και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records αυτή την Παρασκευή 23 Ιουνίου, καθώς και τη μεγάλη επιτυχία «Αν», με την οποία ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος, κέρδισε το βραβείο «Best Ballad» στα μουσικά βραβεία, όπου επίσης οι ΜΕΛΙSSES ανακηρύχθηκαν για 10η φορά Καλύτερο Συγκρότημα.

image004.jpg

Επόμενος σταθμός της μεγάλης περιοδείας «ΜΕΛΙSSES Για Πάντα» είναι η Θεσσαλονίκη (28 Ιουνίου, θέατρο Γης), ενώ ακολουθούν συναυλίες σε Αρχαία Ολυμπία (7 Αυγούστου), Χανιά (12 Αυγούστου), Χαλκιδική (16 Αυγούστου), Τρίκαλα (31 Αυγούστου) και Ιωάννινα (4 Σεπτεμβρίου).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved