Όλοι στη Μαρινέλλα:Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα, η Κανελλίδου & οι αγκαλιές της Αλιμπέρτη
Exodos

Όλοι στη Μαρινέλλα:Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα, η Κανελλίδου & οι αγκαλιές της Αλιμπέρτη

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, απόλαυσαν την υπέροχη φωνή της Μαρινέλλας και το μοναδικό πρόγραμμά της. Αμέσως μετα το τέλος του προγράμματος ο Πρωθυπουργός μαζί με τη Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι βρέθηκαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας για να την συγχαρούν για τη βραδιά που τους χάρισε με την ανεπανάληπτη φωνή της και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί της.

kotaridis-mitsotakis-marinella-mareva-serpieri.jpg

Άγγελος Κοταρίδης-Κυριάκος Μητσοτάκης-Μαρινέλλα-Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Τζωρτζίνα Σερπιέρη

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μία φωτογραφία του με τη Μαρινέλλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Μια καταπληκτική βραδιά στη Μαρινέλλα μας».

Το ίδιο βράδυ στο Nox απόλαυσαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και πολλοί επώνυμοι. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε σε στιγμές κεφιού την Αθηνά Οικονομάκου με τη Λένα Δροσάκη και τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία συνοδευότανε από τον γιο της, Good Job Nicky. Μετά το τέλος του προγράμματος μητέρα και γιος βρέθηκαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας και δε σταμάτησαν να την αγκαλιάζουν δείχνοντας την αγάπη τους προς το πρόσωπό της.

good-job-nicky-alimperti-marinella.jpg

Μαρινέλλα-Good Job Nicky-Σοφία Αλιμπέρτη

Στο Nox ήταν φυσικά ο Δημήτρης Μάζης που απόλαυσε τη σύζυγό του, Μπέττυ Μαγγίρα, η Ματθίλδη Μαγγίρα με το νέο της look, ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Χριστίνα Κοντοβά, η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη.

Τα φωτογραφικά φλας κέρδισε τράβηξε μία ακόμη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου. Ο λόγος για την Αλέκα Κανελλίδου, η οποία βρέθηκε και εκείνη στο νυχτερινό κέντρο για να απολαύσει τη Μαρινέλλα. Η Αλέκα Κανελλίδου συνοδευότανε από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο των επωνύμων αλλά και του Πρωθυπουργικού ζεύγους στην gallery που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved