Λευτέρης Ελευθέριου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Live «με την όπισθεν» στο θέατρο Άλσος
Exodos

Λευτέρης Ελευθέριου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Live «με την όπισθεν» στο θέατρο Άλσος

Την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Λευτέρης Ελευθερίου, αγαπημένος ηθοποιός και performer, συναντά για μια ακόμη φορά τον «Άνθρωπο Ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Θέατρο Άλσος και φτιάχνουν ένα ακόμη μουσικοθεατρικό πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Μουσικές και ρυθμοί που θα έλεγε κανείς ότι δεν θα χωρούσαν ποτέ στο ίδιο πρόγραμμα μεταμορφώνονται, παρουσιάζονται από άλλη οπτική και αγαπιούνται ξανά από την αρχή σε μια παράσταση που έρχεται να μας θυμίσει μουσικές που αγαπάμε, να μας προβληματίσει, να μας συγκινήσει και να μας κάνει να γελάσουμε.

1080_1350_eleytheriou.jpg

Όταν δυο φιλαράκια ταιριάζουν... αταίριαστα όπως ο Λευτέρης με τον Αλκιβιάδη το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μια θεότρελη μίξη: χιούμορ, συγκίνηση, νοσταλγία, ροκ, λαϊκό, ρέγγε, πρόζα, μουσική... όλα χωράνε… αλλά με την όπισθεν!

Έτοιμοι να μπουν ο ένας στα χωράφια του άλλου, ο Λευτέρης Ελευθερίου θα αλλάξει πρόσωπα αλλά και θα τραγουδήσει και θα παίξει κιθάρα και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα αλλάξει μουσικά όργανα αλλά και θα μεταμορφωθεί σε ρόλους έκπληξη.

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Προπώληση: https://www.more.com/theater/leuteris-eleutherioualkibiadis-konstantopoulo/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved