Φίλιππος-Γκάμπριελ Ντι Μπουόνο: Ο έρωτάς τους όλο και φουντώνει!
Lifestyle

Φίλιππος-Γκάμπριελ Ντι Μπουόνο: Ο έρωτάς τους όλο και φουντώνει!

Για πρώτη φορά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος, πραγµατοποίησε επίσηµη κοινή εµφάνιση µε την αγαπηµένη του Γκαµπριέλ Ντι Μπουόνο στον υπέρλαµπρο γάµο της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού, που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Στο µυστήριο ήταν καλεσµένη όλη η αφρόκρεµα του εφοπλιστικού και επιχειρηµατικού κόσµου, αλλά και τα µέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και όχι µόνο. Το γεγονός πως ο Φίλιππος επέλεξε τη συγκεκριµένη περίσταση για να κάνει αυτή την κίνηση για κάποιους σηµαίνει ότι είναι έτοιµος πλέον για το επόµενο σοβαρό βήµα στη σχέση του µε την όµορφη σύντροφό του. Και αυτό καθώς µέχρι σήµερα ουδέποτε έχουν εµφανιστεί µαζί σε µια τόσο επίσηµη περίσταση, παρουσία µάλιστα της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας. Το ζευγάρι έλαµπε από ευτυχία, ήταν αχώριστο όλο το βράδυ και έκανε παρέα µε ένα άλλο, εξίσου λαµπερό ζευγάρι, την αδελφή του, πριγκίπισσα Θεοδώρα και τον σύντροφό της, που ήταν ο συνοδός της στον παραµυθένιο γάµο Γουλανδρή-Λαιµού.

Ο Φίλιππος και η Θεοδώρα από πολύ νεαρή ηλικία ήταν πολύ κοντά ως αδέλφια, κυρίως λόγω ηλικίας. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει ακόµα πιο κοντά, µετά την απόφαση και των δύο να εγκατασταθούν µόνιµα στις Ηνωµένες Πολιτείες. Λογικό είναι, λοιπόν, να κάνουν και πολύ καλή παρέα µε τους συντρόφους τους. Ειδικά η Θεοδώρα και η Γκαµπριέλ έχουν έρθει πολύ κοντά, µιας και έδειξε από την πρώτη στιγµή συµπάθεια η µία στην άλλη. Την ίδια συµπάθεια, όµως, δείχνει και ο Φίλιππος προς τον αγαπηµένο της αδελφής του, µε τον οποίο κάνουν πολύ καλή παρέα όποτε βρεθούν.

Ο Φίλιππος είναι χαµηλών τόνων και δεν συνηθίζει να τραβά τα φώτα της δηµοσιότητας, ούτε του αρέσει να δηµοσιοποιεί την προσωπική του ζωή. Αν και διατηρεί δεσµό περίπου δύο χρόνια µε τη γλυκιά σύντροφό του Γκαµπριέλ, οι κοινές τους εµφανίσεις ήταν ελάχιστες, γι’ αυτό και δεν γνωρίζουν πολλοί πως είναι δεσµευµένος. Πέρυσι το καλοκαίρι, πάντως, ο Φίλιππος γνώρισε τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά στους γονείς και τα αδέλφια του, όταν µε την Γκαµπριέλ βρέθηκαν στο Πόρτο Χέλι για διακοπές. Μάλιστα, µετά τη γνωριµία της µε την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, έφυγαν όλοι µαζί για κρουαζιέρα στο Αιγαίο, κατά τη διάρκεια της οποίας εκείνη λάτρεψε την Ελλάδα και τις οµορφιές της. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι σχεδιάζουν να έρθουν µαζί για διακοπές, αρχικά στο Πόρτο Χέλι και στη συνέχεια στα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με τη real.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Νέα Υόρκη, όπου διαµένουν µόνιµα, και από τότε σπάνια θα τους δει κανείς χωριστά. Εκείνη έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και εργάζεται τους τελευταίους πέντε µήνες σε µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες χρηµατοοικονοµικών συµβουλευτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, τη Lazard, ενώ τα προηγούµενα χρόνια δούλευε για την Goldman Sachs. Ο Φίλιππος, από την πλευρά του, ο οποίος είναι απόφοιτος του Georgetown University, εργάζεται ως σύµβουλος επενδύσεων σε µεγάλη εταιρεία της Νέας Υόρκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved