Νικόλαος Νιάρχος: Από την εμπόλεμη ζώνη στον έρωτα - Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του
Instagram / apostcardfromthevolcano
Lifestyle

Νικόλαος Νιάρχος: Από την εμπόλεμη ζώνη στον έρωτα - Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Ο Νικόλαος Νιάρχος αν κι έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στην ερευνητική δημοσιογραφία και την εμπόλεμη ζώνη, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της ζωγράφου, Μαλού Ντάλα Πίκολα.

Εγγονός του Σταύρου Νιάρχου και γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες, ο Νικόλαος Νιάρχος έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των τολμηρών αποφάσεων που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Οι άγνωστοι Νιάρχοι

Malu-dalla-Piccola

Να υπενθυμίσουμε πως το 2022 είχε συλληφθεί στο Κονγκό επειδή μαζί με έναν συνάδελφό του προσέγγισαν ένοπλες οργανώσεις που δρούσαν στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Ζώντας τη ζωή του πάντα στα άκρα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Υεμένη και γράφει για τους Χούτι, μία παραδοσιακή φυλή της χώρας.

Σε κάθε του τολμηρό βήμα, βρίσκεται στο πλευρό του η σύντροφό του και ζωγράφος Μαλού Ντάλα Πίκολα.

Αν και η σχέση που διατηρούν βασίζεται κυρίως στην απόσταση, το ζευγάρι σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριου πέρασαν χρόνο μαζί στο Παρίσι, καθώς και οι δύο επισκέφτηκαν την ίδια έκθεση ζωγραφικής, ενώ λίγες μέρες πριν είχαν ταξιδέψει στη Λακωνία.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ παρά τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίζει διαρκώς η σχέση του. Μια σχέση που χαρακτηρίζεται από σεβασμό και αδρεναλίνη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved