Αυτό είναι το μυστικό των celebrities για τέλεια σιλουέτα …και βρίσκεται στο πρωινό!
Taste

Αυτό είναι το μυστικό των celebrities για τέλεια σιλουέτα …και βρίσκεται στο πρωινό!

Αναλογίες τέλειες, ανύπαρκτη κυτταρίτιδα, λάμψη υγείας... ναι, είναι τα κορίτσια που κέρδισαν το λαχείο στην γενετική αλλά η τέλεια εμφάνισή τους δεν οφείλεται μόνο στα γονίδια και την τύχη. Περνούν ώρες στα γυμναστήρια και τρέφονται σωστά. Τι τρώνε άραγε...

gisele

Άνθρωποι είναι τρώνε ό, τι κι εμείς αλλά οι περισσότερες έχουν ένα κοινό «μυστικό» επιτυχίας και βρίσκεται στο πρωινό τους: την βρώμη! Αν διαβάσεις τις συνεντεύξεις πολλών αγαπημένων celebrities τα σώματα των οποίων θεωρούμε πως θα έπρεπε να είναι σε μουσείο, θα παρατηρήσεις πως όταν μιλούν για πρωινό, σχεδόν πάντα εμφανίζεται η λέξη βρώμη. Βλέπεις, η βρώμη είναι το δημητριακό που γεμίζει το στομάχι άμεσα με βραδείας καύσεις υδατάνθρακες που σε κάνουν να μην πεινάς ως το μεσημέρι (και το απόγευμα μην σου πω) και παράλληλα μειώνει την χοληστερίνη σου.

Ωραία όλα αυτά αλλά αν έχεις δοκιμάσει βρώμη θα φωνάξεις όρθια μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου «δεν τρώγεται» και θα... διαφωνήσουμε μαζί σου! Μέχρι πρότινος θα συμφωνούσαμε αλλά αφού ανακαλύψαμε τα λαχταριστά δημητριακά με βρώμη της Kolln διαφωνούμε κάθετα!

bowl 2

Τα δημητριακά με βρώμη Kolln δίνουν άλλη διάσταση στην βρώμη και άλλη γεύση στο πρωινό σου γιατί δεν είναι απλή, βαρετή, άνοστη βρώμη. Είναι μια μείξη γεύσεων που θα σε κάνει να θες να ξυπνήσεις νωρίτερα για να φας πρωινό (και να το φωτογραφίσεις για το intstagram).

1

Υπάρχουν 11 healthy επιλογές με σοκολάτα, μπισκότο (ναι, μπισκότο) φρούτα και ξηρούς καρπούς, με κλασσικές και crunchy υφές που θα σε ξετρελάνουν και θα σε οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι για την τέλεια σιλουέτα. Όχι, δεν θα σου χαρίσουν με 2 μπουκιές το σώμα της Jessica Alba, όμως θα σε βοηθήσουν να τηρήσεις την διατροφή σου με τον πιο νόστιμο και υγιεινό τρόπο ώστε να αποκαλύψεις τον πιο όμορφο εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι.

Μπες στο http://kolln.gr/ για να τα ανακαλύψεις όλα και να μάθεις σε ποιο κοντινό σου κατάστημα θα τα βρεις!

choco
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved