Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Σπιτικό παγωτό ροδάκινο

Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Σπιτικό παγωτό ροδάκινο

Αυτή η συνταγή ισορροπεί ιδανικά μεταξύ της φρουτώδους γεύσης του ροδάκινου και της πλούσιας γεύσης της καραμέλας.

Υλικά:
• 1200 γρ. φρέσκα ροδάνικα - αποφλειωμένα, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα
• 1/4 φλυτζ. λευκή ζάχαρη
• 1/4 φλυτζ. sauce καραμέλα
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
• 1 τενεκεδάκι εβαπορέ γάλα
• 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
• 2 φλυτζ. πλήρες γάλα (μπορεί να χρειαστεί 1,5 φλυτζ. ανάλογα με τα λιπαρά).
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.