Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Η κόρη μου είναι ένας μικρός θηλυκός Δημήτρης, λατρεύει τα γλυκά»
Taste

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Η κόρη μου είναι ένας μικρός θηλυκός Δημήτρης, λατρεύει τα γλυκά»

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, τον ρόλο της τηλεόρασης στην καριέρα του αλλά και για την κόρη του.

Η τηλεόραση ποιον ρόλο έπαιξε στην καριέρα σας;

Η τηλεόραση μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω τη δουλειά μου, να έρθω σε επαφή με το ευρύ κοινό και να συνεργαστώ με κορυφαίους προμηθευτές.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Φαίη Σκορδά; Σε ποια γλυκά σας έχει αδυναμία;

Ίσως γίνομαι γραφικός, γιατί το έχω πει πάρα πολλές φορές: Η Φαίη είναι εξαιρετική επαγγελματίας και με βοηθάει σε κάθε μου βήμα. Πιστεύω ότι έχει αδυναμία σε πολλά από τα γλυκά μου, αν και γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε την ίδια.

Ο κόσμος μέσα από τα social media τι σας λέει; Είναι περισσότερες οι γυναίκες ή οι άνδρες που ασχολούνται με τη ζαχαροπλαστική;

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι σχεδόν συγκινητική. Πραγματικά, μου δίνουν τεράστια δύναμη και μεγάλη χαρά κάθε φορά που μου στέλνουν φωτογραφίες με τα γλυκά που φτιάχνουν εκτελώντας τις συνταγές μου. Και ναι, η συντριπτική πλειονότητα είναι γυναίκες.

Στην κόρη σας επιτρέπετε να τρώει γλυκά; Είναι αυστηρή στην κριτική της;

Η κόρη μου είναι ένας μικρός θηλυκός Δημήτρης, λατρεύει τα γλυκά σαν τον μπαμπά της και γι' αυτό προσπαθώ να έχουμε μέτρο στην κατανάλωσή τους. Σίγουρα είναι πιο αυστηρή από εμένα στις κριτικές των γλυκών μου!

Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved