Τι κάνει ο Γιάννης Αϊβάζης στην Αυστραλία;
Travel

Τι κάνει ο Γιάννης Αϊβάζης στην Αυστραλία;

Στην Αυστραλία  βρίσκεται από το Σάββατο ο Γιάννης Αϊβάζης και θα μείνει σίγουρα ως την Παρασκευή. 

Ο Γιάννης –παρά την ξαφνική αδιαθεσία της συζύγου του Μαρίας Κορινθίου- έπρεπε να ταξιδέψει όπωσδήποτε για την Μελβρούρνη αφού αύριο εκεί κάνει πρεμιέρα η Ελληνοαυστραλέζικης παραγωγής ταινία “Dream of a Shadow» με θέμα τους νέο-μετανάστες Έλληνες της Αυστραλίας στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Έτσι όταν ο Ελληνοαυστραλός παραγωγός και φίλος του, Νικήτας Μπάλλας ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Σπύρο Χελιώτη τον κάλεσε να πάει στη Αυστραλία για την πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για αύριο 13 Οκτωβρίου στο Palace Cinema Como, φυσικά είπε ναι.

Ήδη από την Κυριακή βρίσκεται στη Μελβούρνη και απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο εκεί καιρό, δίνει συνεντεύξεις και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας που ήδη απέσπασε ένα βραβείο στο 11o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου στην κατηγορία ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Χελιώτης, Νικήτας Μπάλλας, Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Αϊβάζης, Sandra Casa, Τόνυ Νικολακόπουλος, Ανθούλα Κατσιματίδη, Σάννυ Χατζηαργύρη, Pepi Monia και ο Adoni Maropis.

Φιλικές συμμετοχές: Βασίλης Παλαιολόγος, Κώστας Αρζόγλου, Nτίνος Καρύδης και η Μαρία Λουίζου-Βούρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved