Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης: Ερωτικό ταξίδι στην Ιταλία
Travel

Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης: Ερωτικό ταξίδι στην Ιταλία

Το καλοκαίρι τούς βρήκε στη Σκιάθο και στην Κρήτη, το φθινόπωρο τους βρίσκει στην πανέµορφη και γραφική Σιένα της Ιταλίας. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο σύντροφός της Βασίλης Μουντάκης, σε ένα διάλειµµα από τις υποχρεώσεις τους, έφυγαν για την ιταλική πόλη, που φηµίζεται για τα ιστορικά αξιοθέατα και τη ροµαντική της ατµόσφαιρα. 

Ενδείκνυται για ερωτευµένα ζευγάρια και έτσι ήταν η τέλεια επιλογή για την αγαπηµένη τραγουδίστρια και τον γνωστό Κρητικό κοµµωτή. Το ζευγάρι επισκέφθηκε µερικές από τις πιο όµορφες γωνιές της ευρύτερης περιοχής της Τοσκάνης, όµως µαγεύτηκε µε τα όσα αντίκρισε στη Σιένα. Περιηγήθηκαν, σύμφωνα με τη real, στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Πιάτσα ντελ Κάµπο, ενώ επισκέφθηκαν και τον καθεδρικό ναό της πόλης. Μάλιστα, πέρασαν µια βόλτα και από τον διάσηµο Πύργο της Πίζας, βγάζοντας πολλές αναµνηστικές φωτογραφίες. Σε κάθε ανάρτησή της στο Instagram, η Μελίνα έδειχνε ενθουσιασµένη, ενώ δεν παρέλειπε να αναφέρεται µε hashtags στον άντρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της, όταν τον συνάντησε πέρυσι τον χειµώνα. Η γνωριµία τους υπήρξε καταλυτική για τις ζωές και των δύο και από τότε είναι αχώριστοι. Ο Βασίλης Μουντάκης, µάλιστα, συχνά ακολουθεί τη σύντροφό του σε επαγγελµατικά ταξίδια της στο εξωτερικό, συνδυάζοντας και ο ίδιος δουλειά και διασκέδαση.
Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν το πρώτο που έζησαν µαζί και µε τις δηµόσιες εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης µέσω των social media η Μελίνα καθιστούσε σαφές πως ήταν και από τα πιο όµορφα της ζωής της.
Και τώρα ήρθε και αυτό το ροµαντικό ταξίδι για να τους δέσει ακόµα περισσότερο. Στη Σιένα έζησαν τον έρωτά τους µακριά από όλους και όλα, απαλλαγµένοι από τις σκοτούρες της καθηµερινότητας και τα επαγγελµατικά άγχη. Πέρασαν υπέροχα και επέστρεψαν στη βάση τους, εκείνος στα Χανιά της Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται, και εκείνη στην Αθήνα, καθώς ετοιµάζεται για τη µεγάλη πρεµιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου θα εµφανίζεται τον φετινό χειµώνα µαζί µε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.
Μπορεί η απόσταση εκ των πραγµάτων να τους χωρίζει, όµως δεν είναι παράµετρος που έχει δηµιουργήσει προβλήµατα στον µεγάλο τους έρωτα. Αντίθετα, βρίσκουν πάντα χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας για να συναντηθούν, καθώς είτε εκείνος έρχεται στην Αθήνα για να τη συναντήσει και επιστρέφει στη «βάση» του, είτε εκείνη του κάνει συχνές εκπλήξεις µε ταξίδια-εξπρές στην Κρήτη για να τον δει λίγες ώρες και να φύγει, κρατώντας µε αυτόν τον τρόπο ζωντανή τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved