Τα drones φόβισαν τους VIP’s
VIP Life

Τα drones φόβισαν τους VIP’s

Τι ψάχνουν τα drones πάνω από τις βίλες της Μυκόνου;

Το σκηνικό θα μπορούσε να μοιάζει με αυτό κινηματογραφικής ταινίας. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Τα πολυσυζητημένα mansions και ιδιόκτητες εκτάσεις των ελλήνων ισχυρών του χρήματος απέχουν αρκετά από ανάλογες, «τυλιγμένες» με χρυσό και πανάκριβα πετράδια, περιοχές του Μπέβερλι Χιλς.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι οποίοι στέλνουν τα drones; Ποιοι κρύβονται πίσω από τις εναέριες αποστολές οι οποίες όλο και πυκνώνουν τις τελευταίες ημέρες; Τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια σπάνε την ηρεμία και χαλαρότητα του τοπίου. Σφυρίζουν ενοχλητικά. Εξαφανίζονται ξαφνικά για να επιστρέψουν αργότερα. Μεγαλοεφοπλιστές και επιχειρηματίες ανησυχούν.

Οι ψαράδες οι οποίοι κινούνται ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά. Οι γιαγιάδες με τις ρόκες και οι ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί επιμένουν ότι δεν είδαν κάτι. Οι περισσότεροι δεν τους πιστεύουν. Ψάχνουν γεμάτοι αγωνία... Το μυστήριο θα λυθεί σε λίγα μόνο 24ωρα. Τα drones δεν έχουν σίγουρα στο στόχαστρο εκείνους οι οποίοι, αν και ανήκουν στην ελίτ του χρήματος, έσπευσαν να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ! Τα drones «διψάνε» για real glamour και φωτογραφικά στιγμιότυπα πασπαλισμένα με πραγματική χρυσόσκονη - έστω και κουνημένα. Τυλίγω γύρω από το πρόσωπό μου έναν χρυσοκέντητο φερετζέ.

Πηγή: Σίβυλλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved