Η Meghan Markle μαθαίνει να οδηγεί… βρετανικά και εκπαιδεύεται όπως οι πράκτορες της MI6
VIP Life

Η Meghan Markle μαθαίνει να οδηγεί… βρετανικά και εκπαιδεύεται όπως οι πράκτορες της MI6

Η Meghan Markle περνά από μια… απίστευτη εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα για να ενταχθεί στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η ζωή μιας μελλοντικής πριγκίπισσας είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι μπορεί να πιστεύει κάποιος. Η εκπαίδευση της Meghan Markle περιλαμβάνοντας από μαθήματα savoir vivre μέχρι και τρόπους διαφύλαξης της προσωπικής της ασφάλειας σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος.

Έχει αρχίσει να μαθαίνει τρόπους αντιμετώπισης πιθανών απειλών εναντίον της, ενώ παράλληλα μαθαίνει πώς να οδηγεί… βρετανικά, δηλαδή με το τιμόνι στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, αλλά και πώς να οδηγεί για να εξαφανίζεται από τα μάτια κάποιου που μπορεί να την παρακολουθεί.

Η Meghan Markle θα περάσει εκπαίδευση παραπλήσια με αυτή που περνούν οι πράκτορες της ΜΙ6, συμμετέχοντας στην εκτέλεση ασκήσεων βασισμένων σε υποθετικά σενάρια όπου η ίδια αποτελεί θύμα τρομοκρατικής ενέργειας. Στις ασκήσεις αυτές θα βρίσκεται, μάλιστα, δεμένη σε καρέκλα, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο ώστε να παραπέμπει σε πραγματικές συνθήκες απαγωγής, όπου φυσικά θα εμφανίζονται και στρατιώτες με όπλα. Η ίδια θα πρέπει να μάθει τόσο το πώς να συμπεριφέρεται στους τυχόν απαγωγείς της, όσο και το πώς να περιμένει τη διάσωση από τις μυστικές βρετανικές υπηρεσίες. Στο ίδιο μήκος κύματος, η εκπαίδευσή της - η οποία θα γίνει από ειδικό Σώμα του Βρετανικού Στρατού - θα περιλαμβάνει και σενάρια τρομοκρατικού χτυπήματος στη χώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved