Κέιτ Μίντλετον vs Μέγκαν Μαρκλ: Το τραγικό λάθος κατά τη νοσηλεία της και τα επικριτικά σχόλια
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον vs Μέγκαν Μαρκλ: Το τραγικό λάθος κατά τη νοσηλεία της και τα επικριτικά σχόλια

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε μετά την επέμβασή της πήρε η Κέιτ Μίντλετον, οι φήμες όμως για την κατάσταση της υγείας της συνεχίζουν να οργιάζουν και αρκετοί από το κοινό της έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το μέρος της Μέγκαν Μαρκλ

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της και θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών. Δεν θα επιστρέψει στην εργασία της μέχρι και το Πάσχα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Παλάτι.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δεσμεύσεις της έχουν ακυρωθεί αν και γίνεται προσπάθεια να προγραμματιστούν αργότερα. Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε ότι η «πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο», τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται.

kate.jpg

Η «σιωπηρή συμφωνία»

Παρόλα αυτά οι φήμες για την υγεία της οργιάζουν, ενώ η συγγραφέας και σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων, Ντανιέλα Έλσερ, σε κείμενό της στο news.com.au υποστήριξε πως ήταν λάθος της πριγκίπισσας τη Ουαλίας που δε μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Η κοιλιά ξεκινάει από το συκώτι και καταλήγει κάπου στο παχύ έντερο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους η πριγκίπισσα μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ξαπλωμένη και να απολαμβάνει την πρωινή τηλεόρασή της σε ένα πεντακάθαρο λευκό δωμάτιο, γεμάτο μηχανήματα και τόσα λουλούδια.

Κανείς που δεν είναι στην οικογένεια Μίντλετον δεν ξέρει τι συμβαίνει και δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι η πριγκίπισσα έχασε μια τεράστια ευκαιρία εδώ. Η Κέιτ θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει κάνει μια τεράστια διαφορά αυτόν τον μήνα και επέλεξε να μην το κάνει», σημειώνει.

«Έχει κάθε δικαίωμα να μη χρειάζεται να εκθέτει κάθε της μυρωδιά, πόνο και μικρό εξάνθημα στο στραβομουτσουνιασμένο κοινό ή να μην είναι υποχρεωμένη να βάζει το προσωπικό της να βγάζει δελτίο τύπου κάθε φορά που μπορεί να έχει κάποια ελαφρά συμπτώματα ευερέθιστου εντέρου.

Ωστόσο, όταν η Κέιτ παντρεύτηκε τον Γουίλιαμ, δεν υπέγραφε απλώς για μια ζωή προσποιούμενη ότι ενδιαφέρεται για τους αγώνες της Άστον Βίλα, αλλά και για να κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά.

Η μοναρχία στον 20ό και 21ο αιώνα είναι ένα αμήχανο, δύστροπο πράγμα, καθώς η εσωτερικότητα δεν είναι ακριβώς φυσικό να συνάδει με ένα φεουδαρχικό, κληρονομικό σύστημα ακραίων προνομίων και πλούτου. Με κάποιον τρόπο, όμως, χωρίς ποτέ κανείς να συμφωνήσει ρητά στις λεπτομέρειες, καταρτίστηκε ένα άγραφο συμβόλαιο: Η βασιλική οικογένεια θα χρησιμοποιούσε τους υψηλούς τίτλους και τη θέση της για να προσπαθήσει να κάνει τον κόσμο έστω και λίγο καλύτερο για τους πολίτες και όχι να περιφέρεται χαιρέκακα με τις χρυσές άμαξές της».

Στη συνέχεια τονίζει: «Αυτή είναι η σιωπηρή συμφωνία που έγινε: Το Στέμμα και οι συνεργάτες του θα κρατήσουν τα παλάτια, τα δεκάδες εξοχικά κτήματα, τα δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης και τη μεγαλύτερη συλλογή σκίτσων του Ντα Βίντσι στον κόσμο, και σε αντάλλαγμα θα περνούσαν τα περισσότερα απογεύματα κάνοντας το καθήκον τους για τους άστεγους ή για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον διαβήτη ή τη διάσωση γαϊδουριών.

Έτσι, όταν ο βασιλιάς έδωσε εντολή στην προσωπική του γραμματέα να πει στον κόσμο για τη διόγκωση του προστάτη του, τηρούσε το δικό του μέρος αυτής της συμφωνίας, βάζοντας τον εαυτό του σε μια θέση που πιθανώς δεν θα του άρεσε.

Μακάρι η Κέιτ να είχε κάνει το ίδιο πράγμα».

Γιατί το παλάτι τηρεί νεκρική σιγή;

«Το μόνο που έχει γίνει γνωστό από το Παλάτι του Κένσινγκτον για την πριγκίπισσα είναι ότι το πρόβλημα δεν σχετίζεται με καρκίνο, μια λεπτομέρεια που υποθέτω ότι έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο και μόνο για να αποτρέψουν τον μαζικό πανικό στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ. Ο καθησυχασμός των φόβων του κοινού και όλα αυτά είναι καλά, αλλά δύσκολα πάει πολύ μακριά με μια τόσο μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Η πριγκίπισσα έχασε εντελώς την ευκαιρία να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με ό,τι μπορεί να την ταλαιπωρεί αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως να αποστιγματίσει την όποια ασθένεια μπορεί να την ταλαιπωρεί.

Ο Κάρολος, κάνοντάς με να πληκτρολογώ πολύ συχνά τη λέξη "προστάτης", προσέφερε στον κόσμο μια μεγάλη υπηρεσία. Γιατί, λοιπόν, δεν το έχει κάνει η Κέιτ;

Το περίεργο είναι ότι η 42χρονη μητέρα έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της βασιλικής της καριέρας στο να κάνει ακριβώς αυτό, σαν γενναίος ιππότης πάνω σε ένα άρμα, με τη λόγχη έτοιμη.

Το 2016 η ίδια, ο Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι, ο δούκας του Σάσεξ, ίδρυσαν τη φιλανθρωπική οργάνωση για την ψυχική υγεία Heads Together. Αργότερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε: "Συνειδητοποιήσαμε ότι κανείς δεν μιλούσε για αυτό, κανείς δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό" και ότι "η Κάθριν, ο Χάρι και εγώ βάλαμε το κεφάλι μας στη φωτιά"», αναφέρει η Ντανιέλα Έλσερ.

«Γι' αυτό και είναι απογοητευτικό το ότι η Κέιτ δεν είναι πρόθυμη να υιοθετήσει τώρα με παρόμοιο τρόπο περισσότερη πολιτική διαφάνειας και ειλικρίνειας», σχολιάζει.

Κέιτ Μίντλετον & Μέγκαν Μαρκλ: Τι τις χωρίζει;

«Μακάρι η Κέιτ να είχε λάβει υπόψη της το παράδειγμα της κουνιάδας της, Μέγκαν, της δούκισσας του Σάσεξ, μια πρόταση που δεν θυμάμαι να έχω γράψει εδώ και χρόνια.

Στις αρχές του 2021 η δούκισσα αποκάλυψε ότι είχε αποβάλει, γράφοντας ένα συγκινητικό δοκίμιο σε πρώτο πρόσωπο στους New York Times. Ήταν ευάλωτη και γενναία και αποτελούσε ένα ειρωνικά τέλειο παράδειγμα της βασικής επιταγής της βασιλικής οικογένειας: Χρησιμοποίησε τον τίτλο της και την παγκόσμια προσοχή που συνεπάγεται αυτό ώστε να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους άλλους.

Η πριγκίπισσα απολαμβάνει απίστευτα επίπεδα δημόσιας υποστήριξης, και ό,τι κι αν είχε αποκαλύψει για την υγεία της, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι θα είχε δεχτεί το κύμα ευχών και ανησυχίας που είδαμε», είπε καταλήγοντας η Ντανιέλα Έλσερ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved