Βασιλιάς Κάρολος: Το πάθος για την ταχύτητα & η εντυπωσιακή συλλογή αμαξιών αξίας... εκατομμυρίων!
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Το πάθος για την ταχύτητα & η εντυπωσιακή συλλογή αμαξιών αξίας... εκατομμυρίων!

Ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό λόγω της σοβαρής περιπέτειας που περνά. Πέρα όμως από τις θεραπείες που λαμβάνει, η ανάρρωσή του περιλαμβάνει και πολύτιμο χρόνο με την εντυπωσιακή και μεγάλη συλλογή του από αυτοκίνητα. 

Ο βασιλιάς Κάρολος από πολύ μικρή ηλικία είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για την ταχύτητα.

Το πάθος του αυτό τον οδήγησε στη δημιουργία μιας εντυπωσιακής και μεγάλης συλλογής, την οποία ζηλεύουμε όλοι μας.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν πως όταν θέλει να ξεφύγει από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όπως κι όταν θέλει να ηρεμήσει και να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία, καταφεύγει στην αγαπημένη του συλλογή, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή των αυτοκινήτων.

Kamila - Karolos

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Aston Martin V8 Volante! Ένα από τα ακριβότερα και πιο σπάνια αυτοκίνητα, για όσους ασχολούνται με το άθλημα!

Ο βασιλιάς Κάρολος φυσικά, διαθέτει κι άλλα αντικείμενα του... πάθους, όπως είναι πρώτη ηλεκτρική Jaguar I-Pace σε ένα μοναδικό χρώμα, η οποία μάλιστα δεν διατέθηκε ποτέ στην αγορά.

Ανάμεσα στην πολυπόθητη συλλογή του βρίσκονται επίσης μία Rolls Royce, μία Jaguar, μία Bentley και μία Aston Martin, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 8.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς Κάρολος έχει οδηγήσει τουλάχιστον μια φορά, όλα τα αυτοκίνητα που ξεκουράζονται στην εντυπωσιακή συλλογή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved