Θρήνος! Πέθανε μέλος της βασιλικής οικογένειας, στα 45 του χρόνια - Το μήνυμα από το Μπάκιγχαμ
VIP Life

Θρήνος! Πέθανε μέλος της βασιλικής οικογένειας, στα 45 του χρόνια - Το μήνυμα από το Μπάκιγχαμ

Απανωτά τα χτυπήματα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς έφυγε από τη ζωή μέλος της βασιλικής οικογένειας, σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης.

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και όπως γράφει επίσης η DailyMail.

Ο Τόμας Κίνγκστον, γαμπρός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire, το απόγευμα της Κυριακής, και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Η Lady Gabriella απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της - τον οποίο παντρεύτηκε το 2019 - σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν».

Βασιλιάς Κάρολος: Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του - Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του

thrinos.jpg

«Μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια» ο θάνατός του

Θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες. Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα έστειλαν το δικό τους μήνυμα με τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και προσευχές τους στη Λαίδη Κίνγκστον και την οικογένεια του κ. Κίνγκστον.

Μια δήλωση εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον και της οικογένειας του κ. Κίνγκστον ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου; Τα νέα δημοσιεύματα και οι φήμες

Ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος θα λείπει από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved