Ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος θα λείπει από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ
VIP Life

Ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος θα λείπει από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Επιμνημόσυνη δέηση έχει προγραμματιστεί να γίνει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ αύριο το πρωί, στις 11, γεγονός που πρόκειται να «καλυφθεί» από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC.

Την αμέσως επόμενη θα ακολουθήσει και άλλο ένα μνημόσυνο, αυτή τη φορά στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτα.

PAVLOS-GLIXBOURG.jpg

Αμέσως μετά θα ακολουθήσειδεξίωση στην Κρύπτη του Καθεδρικού Ναού από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για τους καλεσμένους όπου θα δώσει το παρών σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια.

1677778529203-753139034-karolos-(5).webp

Γιατί θα απουσιάζει ο βασιλιάς Κάρολος

Παρ' όλο που o βασιλιάς Κάρολος και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν πολύ δεμένοι και μάλιστα είχαν επισφραγίσει τη φιλία τους με κουμπαριά αφού ο Έλληνας γαλαζοαίματος ήταν νονός του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας δεν θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Κωνσταντίνου.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διοχετεύονται στα Μέσα, το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει αφοσιωθεί στη μάχη του με τον καρκίνο και λόγω θεραπειών δεν θα καταφέρει να είναι εκεί.

Δημοσιεύματα θέλουν τη σύζυγό του, Καμίλα να εκπροσωπεί το Παλάτι του Μπάκινγχαμ στις εκδηλώσεις, έχοντας και εκείνη πολύ καλές σχέσεις με την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.

https://www.instagram.com/p/C3zr9Rmvo3f/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved