Κέιτ Μίντλετον: Όταν ανώνυμα δώρισε τις μπούκλες της σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο
EPA/Peter Morrison / POOL
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Όταν ανώνυμα δώρισε τις μπούκλες της σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

Τη γενναία απόφαση να ανακοινώσει πως πάσχει από καρκίνο πήρε η Κέιτ Μίντλετον.

Μέσα από ένα βίντεο απευθυνόμενη στον βρετανικό λαό αλλά και σε όσους ασχολούνται με την κατάστασή της να παραδέχτηκε τι πραγματικά της συμβαίνει βάζοντας τέλος στα σενάρια και τις φήμες.

Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί το μήνυμα του αδελφού της μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο!

1674956691198-97538994-keit.jpg

«Ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας πω προσωπικά 'ευχαριστώ' για όλα τα υπέροχα μηνύματα στήριξης και για την κατανόησή σας όσο καιρό ανάρρωνα από το χειρουργείο. Υπήρξαν δύο πολύ δύσκολοι μήνες ανάρρωσης για όλη μας την οικογένεια αλλά είχα μία φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισαν και είμαι ευγνώμων».

Η Κέιτ Μίντλετον συνέχισε εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν σε μία προσπάθεια να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το πώς ακριβώς έζησε αυτό το δύσκολο διάστημα.
Συγκεκριμένα είπε: «Τον περασμένο Ιανουάριο υπεβλήθην σε χειρουργείο στο Λονδίνο και τότε όλοι πιστεύαμε ότι η κατάστασή μου δεν έχει να κάνει με καρκίνο. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», είπε ανάμεσα σε άλλα.
Η Κέιτ Μίντλετον πάντα ήταν υποστηρικτής διαφόρων φιλανθρωπικών οργανώσεων για τον καρκίνο. Το 2018 μάλιστα ανώνυμα δώρισε τις μπούκλες της σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

middleton.jpg

«Πριν από τέσσερις μήνες ο Joey την έπεισε ότι ήταν καιρός να κόψει λίγο τα μαλλιά της- είπε ότι είχαν μακρύνει πολύ.
Τα έστειλε χρησιμοποιώντας το όνομα κάποιου άλλου, ώστε το ίδρυμα να μην ξέρει ότι προέρχεται από βασιλική πηγή – απλά νόμιζαν ότι ήταν από μια γυναίκα δωρήτρια στην περιοχή του Κένσινγκτον. Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι ότι κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά μιας πραγματικής πριγκίπισσας. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε η Κέιτ και πολύ ευγενικό να χρησιμοποιεί μαλλιά που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί», είχε δηλώσει τότε βασιλική πηγή.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τώρα ότι πάσχει από καρκίνο!

Έτσι ανακάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ότι η Κέιτ πάσχει από καρκίνο! Η στιγμή της συνειδητοποίησης

Παγκόσμια συγκίνηση μετά την αποκάλυψη της Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο & κάνει χημειοθεραπείες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved