Μίντλετον: Χάρι & Μέγκαν επικοινώνησαν μαζί της μετά την ανακοίνωση - Ετοιμάζουν ταξίδι στην Αγγλία;
Instagram / sussexroyal / princeandprincessofwales
VIP Life

Μίντλετον: Χάρι & Μέγκαν επικοινώνησαν μαζί της μετά την ανακοίνωση - Ετοιμάζουν ταξίδι στην Αγγλία;

Μετά τη δυσάρεστη είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να επικοινώνησαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να της μεταφέρουν τις ευχές τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων Μέσων, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται να επικοινώνησαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας αμέσως μετά την δυσάρεστη ανακοίνωση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αν και δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν η επικοινωνία μεταξύ τους έγινε μέσω τηλεφώνου, με βιντεοκλήση ή μέσω μηνυμάτων.

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι:Το μήνυμα που έστειλαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωσή της

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Μετά τη συγκεκριμένη είδηση, τα βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για πιθανό έκτακτο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ανάμεσα στο πλήθος μηνυμάτων που έχει λάβει η πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες ώρες είναι και αυτό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναφέρουν σε δήλωσή τους στο Us Weekly: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved