Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι:Το μήνυμα που έστειλαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωσή της
Instagram / sussexroyal / princeandprincessofwales
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι:Το μήνυμα που έστειλαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωσή της

Μετά τη δυσάρεστη είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξέδωσαν μία ανακοίνωση στην οποία εύχονται στην πριγκίπισσα γρήγορη ανάρρωση. 

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο η διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο και οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της είναι ραγδαίες.

Κέιτ Μίντλετον: Πανικός στο παλάτι - Γνωστό μέντιουμ προβλέπει πως «το 2025 της δεν θα είναι καλό»

IRELAND BRITAIN ROYALS
epa08272226 Kate the Duchess of Cambridge smiles next to Britain's Prince William during a meeting with Galway Community Circus performers, local artists and young musicians in Galway, Ireland, Ireland, 05 March 2020. The Duke and Duchess of Cambridge visit Galway on the last of a three-day official visit to Ireland. EPA/Peter Morrison / POOL

Στο πλευρό της φυσικά και βρίσκεται η οικογένειά της, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο οποίος δείχνει τη στήριξή του μέσα από τρυφερά μηνύματα συμπαράστασης.

Ανάμεσα στο πλήθος μηνυμάτων που έχει λάβει η πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες ώρες είναι και αυτό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναφέρουν σε δήλωσή τους στο Us Weekly.: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη».

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο της Κέιτ Μίντλετον στο οποίο ανακοινώνει πως πάσχει από καρκίνο, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό της σε αυτό το δύσκολο ταξίδι:

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved