«I Love Σου Κου»: Με δάκρυα στα μάτια για την Κέιτ Μίντλετον - Η νέα αυστηρή οδηγία του παλατιού
Media

«I Love Σου Κου»: Με δάκρυα στα μάτια για την Κέιτ Μίντλετον - Η νέα αυστηρή οδηγία του παλατιού

Ολόκληρος ο κόσμος έχει παγώσει μετά τη δυσάρεστη είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο. H εκπομπή «I Love Σου Κου», μίλησε με δημοσιογράφο ο οποίος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, καθώς και για τις οδηγίες που έχουν από το παλάτι. 

Η Κέιτ Μίντλετον έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κέιτ Μίντλετον: Όταν ανώνυμα δώρισε τις μπούκλες της σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

IRELAND BRITAIN ROYALS
epa08272226 Kate the Duchess of Cambridge smiles next to Britain's Prince William during a meeting with Galway Community Circus performers, local artists and young musicians in Galway, Ireland, Ireland, 05 March 2020. The Duke and Duchess of Cambridge visit Galway on the last of a three-day official visit to Ireland. EPA/Peter Morrison / POOL

Η Αθηνά Αφαλίδου από την εκπομπή I Love Σου Κου συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έχω συγκινηθεί. Εντάξει, εγώ έχω και λόγο που έχω συγκινηθεί. Ήταν πολύ γενναίο από μέρους της».

Συγκινημένος ήταν και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος σχολίασε εμφανώς βουρκωμένος: «Όλοι οι άνθρωποι θα πάρουν κουράγιο. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Όταν περνάει κάποιος μια τέτοια δοκιμασία μας αγγίζει πάρα πολύ. Φαντάσου εμείς που είμαστε έξω από τον χορό. Σκεφτείτε εμείς τόσες μέρες τι συζητάμε, τι παρασκήνιο βρήκαμε, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να του απαντά: «Αυτός φαντάζομαι ήταν και ο λόγος που αναγκάστηκε να βγει, αλλά έτσι εξηγήθηκε το γιατί δεν έβγαινε τόσο καιρό».

middleton.jpg

Έπειτα, συνδέθηκαν με τον ανταποκριτή τους στο Λονδίνο το Ισαάκ Καριπίδη ο οποίος αποκάλυψε: «Πρέπει να σας πω ότι το παλάτι χθες, όταν μας έστειλε το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον, στο τέλος είχε και μία ακόμα σελίδα με οδηγίες για το πώς πρέπει να χειριστούμε εμείς οι δημοσιογράφοι την υπόθεση. Λέγεται ξεκάθαρα ότι δε θα διευκρινιστεί πότε η βασιλική οικογένεια έμαθε πως η πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει καρκίνο. Το βίντεο γυρίστηκε την Τετάρτη και δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, Παρασκευή».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved