Ρίσι Σούνακ: Το δημόσιο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον και η «άδικη μεταχείριση»
G-Politics

Ρίσι Σούνακ: Το δημόσιο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον και η «άδικη μεταχείριση»

Παγκόσμια συγκίνηση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ λίγη ώρα μετά έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας κάνοντας λόγο για «μερική και άδικη μεταχείριση» από τα Μέσα σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

Κέιτ Μίντλετον: Όταν ανώνυμα δώρισε τις μπούκλες της σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

rishisunakmp_1698926747_3227153913500369077_13021356030.jpg

«Οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη βασιλική οικογένεια και ιδιαίτερα τα τρία παιδιά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της. Επέδειξε τεράστια γενναιότητα με τη σημερινή της δήλωση.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποβληθεί σε έντονο έλεγχο και έχει δεχτεί άδικη μεταχείριση από ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», υπογραμμίζει ο Ρίσι Σούνακ στη συνέχεια και προσθέτει:

IRELAND BRITAIN ROYALS
epa08272226 Kate the Duchess of Cambridge smiles next to Britain's Prince William during a meeting with Galway Community Circus performers, local artists and young musicians in Galway, Ireland, Ireland, 05 March 2020. The Duke and Duchess of Cambridge visit Galway on the last of a three-day official visit to Ireland. EPA/Peter Morrison / POOL

«Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως και σε όλους τους άλλους, πρέπει να της παραχωρηθεί η ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με την αγαπημένη οικογένειά της. Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας εύχοντάς της πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και ανυπομονώ να τη δω ξανά στη δράση όταν είναι έτοιμη», έγραψε.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2332024-90604-pm.jpg

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο! Το βίντεο με την εξομολόγηση: «Ήταν τεράστιο σοκ»

Παγκόσμια συγκίνηση μετά την αποκάλυψη της Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο & κάνει χημειοθεραπείες

Η 1η δήλωση του Βασιλιά Καρόλου μετά την αποκάλυψη της Κέιτ:«Είμαι τόσο περήφανος για το θάρρος της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved