Παγκόσμια συγκίνηση μετά την αποκάλυψη της Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο & κάνει χημειοθεραπείες
ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Peter Morrison / POOL
Lifestyle

Παγκόσμια συγκίνηση μετά την αποκάλυψη της Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο & κάνει χημειοθεραπείες

Παγκόσμιο σοκ αλλά και συγκίνηση προκάλεσε το βίντεο εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον για το τι πραγματικά της συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα που παίζει κρυφτό με τα Μέσα. 

Σε μία στιγμή που οι θεωρίες συνωμοσίας έδιναν και έπαιρναν και το Παλάτι έμοιαζε να αδυνατεί ελέγξει την κατάσταση και τις διαρροές ή τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της, η Κέιτ Μίντλετον πήρε τη γενναία απόφαση με πολύ κουράγιο αλλά και μεγάλη δόση αμηχανίας στα λεγόμενά της, απευθυνόμενη στον βρετανικό λαό αλλά και σε όσους ασχολούνται με την κατάστασή της να παραδεχτεί τι πραγματικά της συμβαίνει.

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο! Το βίντεο με την εξομολόγηση: «Ήταν τεράστιο σοκ»

middleton.jpg

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποφάσισε σε ένα βίντεο να βγει και να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της που την έχει αναγκάσει αυτό τον καιρό, όπως παραδέχτηκε και η ίδια να κάνει χημειοθεραπείες μετά τον καρκίνο που εμφάνισε.

Όπως η ίδια τόνισε στο βίντεό της, αρχικά όταν οι γιατροί αποφάσισαν να τη χειρουργήσουν, είχαν αποκλείσει την ύπαρξη καρκίνου, κάτι που όμως τελικά δεν ίσχυε καθώς μετά την επέμβαση και αντίστοιχες εξετάσεις ενδελεχείς που έγιναν, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Η αμηχανία της Κέιτ

Σύμφωνα με πηγές του BBC, το βίντεο που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον στο Instagram αποφεύγοντας να εμπλακεί με κάποιο Μέσο ή να εμπιστευτεί κάποιον δημοσιογράφο, γυρίστηκε την περασμένη Τετάρτη, λίγο μετά τη διαρροή φωτογραφιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ να βγαίνει από σούπερ μάρκετ με μία γυναίκα που αρχικά έμοιαζε να είναι η Κέιτ. Στην πορεία όμως ήταν πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν πως επρόκειτο για μία σωσία της και όχι για την ίδια την Κέιτ.

LAURA PARKER BOWLES WEDDING

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάντως, στο βίντεο που ανάρτησε, το οποίο γυρίστηκε με φόντο τη φύση, σε κάποιον κήπο των ανακτόρων ή του δικού της σπιτιού, δεν καταφέρνει να κρύψει την αμηχανία της που μιλάει μπροστά στην κάμερα που την απαθανατίζει.

Η παραδοχή ότι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο χημειοθεραπειών αλλά και ότι χρειάστηκε χρόνο και τρόπο για να το ανακοινώσει στα τρία της παιδιά μαζί με τον σύζυγό της και διάδοχο του θρόνου, δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη στρατηγική που ακολούθησε, φαίνεται τώρα πως τάσσεται στο ίδιο στρατόπεδο με τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο που σε αντίθεση με εκείνη, επέλεξε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί την αλήθεια του με τον κόσμο και όχι να αφήσει φήμες και θεωρίες να πλανώνται γύρω από το όνομά του.

Δείτε το βίντεο με την παραδοχή της Κέιτ Μίντλετον για το τι πραγματικά τής συμβαίνει:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved