Μίντλετον: Το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση – Ποιος έγραψε το κείμενο & γιατί βιντεοσκοπήθηκε;
VIP Life

Μίντλετον: Το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση – Ποιος έγραψε το κείμενο & γιατί βιντεοσκοπήθηκε;

Φίλος της Κέιτ Μίντλετον δίνει απαντήσεις γύρω από το παρασκήνιο της ανακοίνωσής της. Ποιος έγραψε το κείμενο και γιατί ζήτησε να βιντεοσκοπηθεί ενώ θα μπορούσε να δημοσιοποιηθεί απλά σαν επιστολή;

Η απάντηση έρχεται άνθρωπο που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον της Κέιτ . Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στους Sunday Times, έγραψε την ομιλία της. «μόνη της και πολύ γρήγορα», αφού σκοπός της ήταν να «δώσει τέλος στα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της».

Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση! Τα τελευταίο 24ωρο, η συγκίνηση & το μήνυμά της

middleton.jpg

«Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό την είχε αναστατώσει. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα δικά της, έγραψε κάθε λέξη των όσων είπε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο φίλος της. Όσο για τον λόγο που ζήτησε να βιντεοσκοπηθεί, ήταν γιατί έτσι θεώρησε πως θα ήταν πιο καθησυχαστικός ο τρόπος ώστε ο κόσμος να καταλάβει πως όντως η κατάστασή της είναι καλή

08218a62-middleton-katara.jpg

Ο συντάκτης που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ, μιλώντας στο ITV News Charlene White εξήγησε τον λόγο που η Κέιτ αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση την συγκεκριμένη ημέρα.

«Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα και γιατί το έκαναν σήμερα, πρόκειται για τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Τελείωσαν το σχολείο σήμερα για τις διακοπές του Πάσχα.

Έχουν περίπου 3 ή 4 εβδομάδες εκτός σχολείου. Αν και η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αφιέρωσαν χρόνο για να τους το πούνε και προφανώς δεν υπάρχει πιο δύσκολο έργο για έναν γονέα να πει στα παιδιά του ότι κάποιος από τους δύο έχει καρκίνο.

BRITAIN SOCCER UEFA EURO 2020

Τελείωσαν το σχολείο σήμερα, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την αναπόφευκτη κάλυψη της ιστορίας από τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι σε διακοπές, μπορούν να τους κρατήσουν μακριά από τους φίλους και το σχολείο τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε την ανακοίνωση για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον σήμερα» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Μπλέικ Λάιβλι: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κέιτ Μίντλετον μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο

Pippa Middleton: «Ραγίζει καρδιές» η αδελφή της Kate - «Στέλνω αγάπη και προσευχές»

Κειτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ-Tα λουλούδια, τα γράμματα & η προληπτική θεραπεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved