Κέιτ Μίντλετον: Απελπισμένοι οι γονείς της μετά την εξομολόγησή της - Στέκονται στο πλευρό της
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Απελπισμένοι οι γονείς της μετά την εξομολόγησή της - Στέκονται στο πλευρό της

Στο πλευρό της η Κέιτ Μίντλετον έχει φυσικά και τους γονείς της, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφυλάξουν τα παιδιά από την τρομακτική έκταση που έχει πάρει το θέμα της υγείας της κόρης τους.

Ο 74χρονος πατέρας της, Michael και η 69χρονη μητέρα της, Carole Middleton είναι «απελπισμένοι και σοκαρισμένοι», όπως λέει στη Mirror, ειδικός στα θέματα του Παλατιού. «Βρίσκονται στο πλευρό της», δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe.

Γιατί Χάρι και Μέγκαν έμαθαν για την Κέιτ όπως ο υπόλοιπος κόσμος;Η επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους

IRELAND BRITAIN ROYALS

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Peter Morrison / POOL

«Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν. Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», πρόσθεσε.

Ο Larcombe δήλωσε μάλιστα ότι οι γονείς της Κέιτ είναι «απελπισμένοι» με το γεγονός πως η 42χρονη κόρη τους πάσχει από καρκίνο.

keit.jpg

Με μία νέα, γραπτή ανακοίνωση, το πριγκιπικό ζεύγος ζητάει, ξανά, να σεβαστούν όλοι τη μάχη που δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, για την υγεία της, όσο υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της

Bασιλιάς Κάρολος: Οι προφητείες του Νοστράδαμου, η αναπάντεχη διαδοχή και ο Χάρι

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα γραπτή ανακοίνωση – Τι ζητάει το πριγκιπικό ζεύγος;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved