Κέιτ Μίντλετον: «Κύμα» συμπαράστασης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας-Τα χιλιάδες μηνύματα που λαμβάνει

Κέιτ Μίντλετον

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: «Κύμα» συμπαράστασης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας-Τα χιλιάδες μηνύματα που λαμβάνει

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης που λαμβάνει καθημερινά η Κέιτ Μίντλετον μετά την καθηλωτική αποκάλυψή της ότι δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της απέναντι στον καρκίνο.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν, πολλά μηνύματα γνωστών γυναικών που με τον δικό της τρόπο η καθεμία την ευχαριστούν για τη γενναιότητά της, της συμπαραστέκονται ή της δίνουν κουράγιο.

Κέιτ Μίντλετον: Απελπισμένοι οι γονείς της μετά την εξομολόγησή της - Στέκονται στο πλευρό της

middleton.jpg

Ξεχωριστής σημασίας είναι το μήνυμα της ηθοποιού Ολίβια Μανν. Η ηθοποιός περπάτησε με τον σύντροφό της στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τα φώτα, χωρίς τίποτα να μαρτυρά την περιπέτεια της υγείας της.

Λίγες ημέρες μετά, δημοσιοποίησε φωτογραφίες της μετά από ένα 10ωρο χειρουργείο και ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου στους μαστούς.

«Σε ευχαριστώ που μας έδειξες πώς είναι να πολεμά κανείς με αποφασιστικότητα για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Σου εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε.

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Μηνύματα συμπαράστασης από τη Μία Φάροου, αλλά και τη Σάννον Ντόχερτι, τη σταρ της δεκαετίας του ’90 γνωστή από τη σειρά ‘Χτυποκάρδια στο Beverly Hills’, η οποία δίνει πολλά χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

«Θαυμάζω τη δύναμή σου, να περνάς καρκίνο και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση».

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέιμι Λι Κέρτις υπερασπίστηκε την Kέιτ γράφοντας: «Και τώρα η πριγκίπισσα Κέιτ μάς μίλησε για την υγεία της, και τώρα δεν πρέπει να στείλουμε τίποτα άλλο παρά τις καλύτερες ευχές μας σε εκείνη και την οικογένειά της». Και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας: «Η Ουαλία και ο κόσμος είναι μαζί σας. Αγάπη σε σας πάντα».

Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Τζιλ Μπάιντεν, έστειλε μήνυμα στην Κέιτ: «είσαι γενναία, σε αγαπάμε».

Η Κέιτ Μίντλετον πλέον απαλλαγμένη από το βάρος της πίεσης για την αποκάλυψη της αλήθειας, έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της στο να μη διαταραχθεί η ψυχολογία των τριών παιδιών της.

Γιατί Χάρι και Μέγκαν έμαθαν για την Κέιτ όπως ο υπόλοιπος κόσμος;Η επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της

Bασιλιάς Κάρολος: Οι προφητείες του Νοστράδαμου, η αναπάντεχη διαδοχή και ο Χάρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved